Pudingo su burokėlių ir šokolado kremu – unikalus skonis: šiek tiek saldus ir šokoladinis su šilauogėmis. Jis gali sukelti įdomią ir malonią patirtį visiems, kurie mėgsta naujoves desertuose. Pudingas su burokėlių ir šokolado kremu galite į traukti į šventinį valgiaraštį.
Pudingai
65 straipsnių
Kas gi nemėgsta panakotos. Nuo šiol šiuo gardėsiu gali mėgautis ir veganai bei vegetarai. Panakotą dekoruokite braškėmis ar kitomis trintomis uogomis.
„Chia“ sėklų pudingas su uogomis – tobulas desertas. Ir sveikas, ir skanus, ir sotus.„Chia“ sėklų pudingą papuoškite mėtų lapeliais.
Kad organizmui nepritrūktų vitaminų bei mineralų, pagaminkite pudingą. Ne tik sveikas, bet ir sotus. Prieš patiekiant pudingą palaikykite šaldytuve bent 1 val.
Jei ryte nemėgstate stoviniuoti virtuvėje, į pusryčių meniu įrašykite ispaninio šalavijo sėklų pudingą. Gaminti nieko nereikės, o mėgausitės itin gardžiu ir labai sveiku patiekalu. Ispaninio šalavijo sėklų pudingą papuoškite baziliko lapeliais.
Panakota – dieviško skonio desertas. Atskiruose indeliuose ruošiama panakota gali būti dekoruojama uogomis, jų ar vaisių tyre.
Svarbiausia dienos pradžia – tai skanūs ir maistingi pusryčiai. Linų sėmenų ir ispaninio šalavijo sėklų pudingas su uogomis yra greitai pagaminamas ir labai skanus.
Gaivi, lengva, švelnaus skonio kokosinė panna cotta su citrinos nata – puikus pavasariškas desertas. Receptas toks paprastas, kad, tikiu, pavyks kiekvienam. Vietoje grietinėlės ir karvės pieno naudojau kokosų kremą ir augalinį pieną. Saldinau klevų sirupu, tačiau kokosų pienas natūraliai yra šiek...
Daugiau sveikų ir skanių receptų rasite tinklaraštyje „Skaniai ir sveikai“.