Jei jums įdomu išbandyti naujus receptus, kepkite šį vištienos filė kepsnį. Minkšta, sultinga mėsytė, o kepsnys – sotus ir itin gardus. Vištienos filė kepsnį patiekite su barbekiu padažu.
rapsų aliejus
42 straipsnių
Ruošiantis į pikniką labai pravers prancūziškas batonas su česnakiniu sviestu. O kad būtų dar gardesnis, jį praturtinkite rozmarino aliejumi. Prancūziško batono su rozmarino aliejumi gamyba užtruks vos kelias minutes.
Grilinta vištienos krūtinėlė – tikras vasaros patiekalas.Kepkite keptuvėje ar kepsninėje. Grilinta vištienos krūtinėlė, patiekta su keptomis kriaušėmis, nepaliks abejingų.
Kopūstai turi itin daug organizmui naudingų medžiagų ir mineralų. Juose yra daugybė vitamino C ir K. Kopūstuose taip pat yra daug energiją didinančių B grupės vitaminų, įskaitant B1, B2 ir B6. Dėl kopūstuose esančių antioksidantų gražėja veido oda, juos įtraukus į savo kasdienį racioną gerėja atmint...
Jei svarstote, ką pagaminti desertui, kepkite cinamoninį keksą. Pagaminti itin paprasta, o minkštutis keksas nustebins purumu ir kvapnumu. Iškepusį cinamoninį keksą apibarstykite cukraus pudra.
Surenkite draugams ar artimiesiems vakarėlį ir pavaišinkite takais su krevetėmis. Lengvas ir gaivus užkandis yra tai, ko norisi kaitrią dieną. Takus su krevetėmis valgykite iškart.
Itin turtingo skonio šios smidrų salotos. Su mocarela ir parmos kumpiu bei ypatingu padažu – jos patiks net išrankiausiam ragautojui. Smidrų salotas tikrai tinka ragauti vienas.
Gardus ir skalsus yra šis vištienos blauzdelių su daržovėmis receptas. Puikiai iškepusi minkštutė mėsa, apkeptos daržovės ir išsilydęs sūris kuria labai malonių skonių dermę. Valgykite vištienos blauzdeles su daržovėmis, kol patiekalas karštas.
Tiesą pasakius, šašlyku galima mėgautis ne tik šiltuoju sezonu – čia svarbiausia žinoti gero marinato receptą. Tokiu ir dalijasi virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks. Minkštas ir sultingas šašlykas su daržovėmis nuginkluos kiekvieną valgytoją.
Ne visada, kai užsimanome, po ranka yra tortilijų. Todėl virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks dalijasi receptu, kaip jų patiems pasigaminti namuose. Patikėkite, paruošti naminių tortilijų – labai paprasta.
Sumuštinis su plėšyta vištiena – didelis ir itin sotus. Tad jį galima ruošti ne tik pusryčiams, bet ir iškylos pietums. Sumuštinis su plėšyta vištiena itin skanus, kol karštas.
Patikėkite – plėšytos vištienos receptas grilio sezono metu jums bus reikalingas tikrai ne vieną kartą. Tad šį receptą tikrai verta išsisaugoti. Plėšyta vištiena pravers ruošiant sumuštinius, suvožtinius, picą ir kitus patiekalus.
Minkštas, gardaus saldžiarūgščio skonio – toks yra šis kivių pyragas. Jis ne tik labai skanus, bet ir atrodo efektingai. Kivių pyragą valgykite tiek šiltą, tiek atvėsusį.
Pietums ir vakarienei – traški vištiena kukurūzų apvalkale. Šiai minkštai mėsytei traškia išore tikrai neliksite abejingi. Vištieną kukurūzų apvalkale patiekite, kol karšta.
Šis desertas – sausainių su avižiniais dribsniais – labai skanus. Be to, jį galima priskirti sveikesnių gardėsių kategorijai. Tad sausainių su avižiniais dribsniais drąsiai duokite ir vaikams.
Pasigaminkite naminių vištienos kepsnelių. Minkšti ir traškūs maltos vištienos gabalėliai patiks net patiems mažiausiems valgytojams. Patiekite vištienos kepsnelius su mėgiamu padažu.
Aliejų naudojame kone kasdien, tačiau nuėjus į parduotuvę ne taip lengva jį išsirinkti. Daugybė skirtingų rūšių, gamybos būdų, be to, kiekviena etiketė vardina pačias įvairiausias gerąsias savybes. Kokį aliejų rinktis priklauso ir nuo to, ką planuojate su juo daryti, mat kepimui tinkami vieni, o mai...
Išskirtinis, be galo skanus desertas – kruasanai su lazdyno riešutų kremu. Šiame deserte kaip visada puikiai „suskamba“ šokoladas ir uogos.
Tokį vištienos krūtinėlės patiekalą nėra sudėtinga paruošti, tačiau nustebinti galima ir artimuosius, ir draugus. Puikus karamelizuotų svogūnų ir spanguolių derinys iškart sulaukia pagyrų. O kur dar sodrus padažas, patiekiamas prie vištienos krūtinėlės kepsnio.
Salierų traškučiai su skumbrės užtepu – greitai paruošiamas užkandis žuvies mėgėjams. Tiks ir svečiams, ir vaikams. Salierų traškučius suvartokite per porą dienų.