Raudonieji svogūnai

126 straipsnių

Nors atrodo, kad visi svogūnai vienodi, jų yra pačių įvairiausių rūšių: vienos jų – pasižymi aitrumu, kitos – saldumu. Todėl skirtingos rūšies svogūnai tinka skirtingiems patiekalams gaminti ir renkantis šią daržovę dėmesį atkreipti reikėtų į tai, ką žadate gaminti.

Rudenėjant taip ir norisi sotesnio ir neretai – aštresnio maisto. Ir tikriausiai pirma mintis, šaunanti į galvą tokiais atvejais, – jautienos troškinys. Taigi būtinai išbandykite firminį garsiojo kulinaro Jamie Oliverio receptą. Jautienos krūtininė šiam troškiniui suteiks ypatingos tekstūros ir ryšk...

Kai organizuojame vakarėlius draugams ar tiesiog norime pasilepinti, bet laiko turime kaip visada – mažai. Šio užkandžio receptas – visiškai nesudėtingas, tačiau savo skoniu ir pateikimu prilygstantis ir pretenzingiems skanėstams. Daržovių ir pupelių derinys – energijos ir vitaminų šaltinis. Norėdam...

Šios šiltos salotos – sočios, turi labai daug baltymų. Tai recepte esančių lęšių nuopelnas. Jų dėka esame sotūs nuo nedidelio kiekio maisto, ilgai nepraalkstame. Taip pat, imbieras šiam patiekalui suteikia pikantiškumo.

Nuspalvinkite savo pietų lėkštę su šiuo receptu. Nesvarbu ar ruošiatės pietums namuose, ar skubate užkąsti darbe, spalvų gausa lėkštėje garantuos platų su maistu gaunamų naudingų medžiagų spektrą. Recepte ryškiausią spalvą atstovaujančios raudonosios pupelės – ne tik aprūpins jus baltymais, bet yra ...