10 receptų, kuriuos verta išbandyti.
receptai
1446 straipsnių
Ši universali daržovė seniai verta būti pakylėta virš barščių ir konservuotų mišrainių.
Šeima surizikavo ir Panevėžyje atidarė ypatingų kepinių namus: daug metų pro tą vietą būdavo net baisu praeiti (1)
Senas šimtalapių kepimo tradicijas į Panevėžį atvežę Miglė ir Justinas Žiogeliai šį gardėsį pavertė savotiška Aukštaitijos sostinės vizitine kortele. Nors tuomet, kai iš baisios aludės vien savo rankomis kūrė būsimos kavinukės interjerą, burnos higienistė ir aplinkos inžinierius nė nenumanė, kuo jie...
Violeta sako, kad pasigaminti obuolių sūrį nėra taip sunku, kaip daugeliui atrodo. Tereikia žinoti kelias gudrybes. Ji pasidalijo, kaip ruošia obuolių masę, kaip džiovina ir laiko šiuos ypatingo skonio gaminius.
Netiesa, jog lietuviški patiekalai – vien skirtingi bulvių, morkų, kopūstų ar burokėlių deriniai. Nors daugeliui lietuvių tradicinė gastronomija gerai pažįstama, verta atkreipti dėmesį į keletą netikėtų interpretacijų, kurios padės atšviežinti savos virtuvės skonius. Vokietijoje gyvenanti lietuvių k...
Violeta ne vienerius metus raugia obuolius. Anot jos, tokie obuoliai ne tik skanu, bet ir naudinga, ypač žiemą. Dabar puikus metas tą daryti. Moteris pasidalijo receptu ir keliomis gudrybėmis, kurios padės džiaugtis puikiu raugintų obuolių skoniu.
Grįžtant į rudenišką rutiną, norisi kuo mažiau vargo ir išlaidų. Tokį norą išpildys taikliai parinktos jau ketvirtadienį prasidėjusios didžiosios „Iki“ savaitgalio akcijos. Sočius, bet lengvai pagaminamus ir visai nebrangius savaitgalio pietus paruošite iš ypač gerų „Iki“ pasiūlymų: bulvių už superk...
Laikas gamtoje ir šašlykai – neišskiriamas duetas, tad jei ruošiatės traukti prie vandens, į sodybą ir stovyklavietę, šie greitai paruošiami šašlyko iešmeliai – kaip tik jums.
Kokių tik ledų dabar nenusipirksi parduotuvėje – pagal kiekvieno skonį ir įgeidžius. Tačiau patys gardžiausi ir sveikiausi vis tiek bus naminiai, pasigaminti savomis rankomis iš natūralių produktų.
Susiruošėte į gamtą ir norite greitai ir lengvai paruošiamo patiekalo puikiam laikui gryname ore? Sultingos ir gardžios vištienos blauzdelės – vienas geriausių pasirinkimų.
Žavingosios Alpių viršūnės vilioja ne tik vasariška gaiva, bet ir savo kulinariniais gardumynais. Neatsiejamas šio regiono skanumynas – klasiškasis šnicelis ir legendiniai breceliai.
Mėsainis – vienas populiariausių grilio patiekalų. Greitai paruošiamas, nesunkiai pagaminamas, sotus ir labai skanus. Imkimės darbo.
Vištienos mėgėjai ir mėgstantys gaminti gamtoje, sukluskite! Nusiteikite ne tik ragauti, bet ir puotauti – lengvai paruošiami gardūs ir aromatingi sparneliai su jogurtiniu padažu.
Ieškantiems naujo recepto, rekomenduojame išbandyti cukinijas, įdarytas daržovėmis ir sūriu. Ir sotu, ir gardu, ir virškinimo neapsunkina. Gaminkite cukinijas, įdarytas daržovėmis ir sūriu, pietums ar vakarienei.
Maži, traškūs ir gaivūs agurkai – tai ko visi trokšta. Niekas, matyt, nenori storų, išpampusių agurkų, kuriose sėklos kone nago didumo. Bet kartais taip nutinka, kad peraugusių agurkų tiesiog ima ir atsiranda. Vieni juos išmeta lauk, kiti turi jau patikrintus receptus, o treti ieško būdų, kaip juos ...
Virtuvės šefai ir laidos „Lengvai ir skaniai“ autoriai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks šįkart jums parodys, kaip namuose pasigaminti užkepėles su čiorizu, virtas kriaušės su pistacijų ledais, bandeles su kremu ir šilauogėmis, spagečius su šonine ir grybais, falafeliai, kurie tinka ir kaip pagrindi...
Prieš kiek daugiau nei mėnesį nufilmuotas vos kelių ingredientų deserto receptas socialiniame tinkle „Instagram“ sulaukė beveik pusės milijono peržiūrų. Įspūdingi skaičiai liudija, kad lengvi ir sveiki desertai vasarą aktualūs daugeliui.
Naminių kebabų receptas praverčia, kai stinga laiko, o valgyti norisi čia ir dabar. Tačiau nors ir greitas, šis maistas yra sveikas. Kuo daugiau daržovių, tuo ir sveikiau, ir gardžiau. Kebabą valgykite šiltą.
„Nusikalusi aš po darbo tikrai nieko nevalgysiu, labai nesinori gaminti“ – šiuos žodžius ištaria vos ne kiekvienas grįžęs namo po ilgos darbo dienos. Tačiau ar vakarienė turi tapti mums iššūkiu, ar visgi gali būti malonumu? Vienas iš maisto produktų virtuvėje, kurio visada turime, yra makaronai. Tok...
Vasariškoje „Mamų virtuvės“ laidoje svečiuojasi Renata Jampolskė – aštuonmetės Viltės mama ir žinomo atlikėjo Mariaus Jampolskio antroji pusė.