Spalio 31–osios naktį daugelyje Vakarų valstybių švenčiamas Helovinas. Ši šventė neatsiejama ir nuo baugaus simbolio – išskaptuoto moliūgo, kuris apšviečiamas įstačius į vidų žvakutes. Tiesa, dažnai moliūgo minkštimas ir sėklos tiesiog išmetami, nors galėtų būti sunaudojami gaminant rudeniškus recep...
receptai iš moliūgų
5 straipsnių
Nežinote, kur panaudoti moliūgą? Alfas atskleis, kaip iš jo pagaminti gardžią sriubą, kurios neatsisakys nė vienas. ½ vidutinio kalafioro 1 vidutinio sviestinio moliūgo 3–4 vidutinių morkų 2 vidutinių svogūnų 3–4 skiltelių česnako 1 šakelės rozmarino 1 šakelės čiobrelio 2–3 šaukštų rapsų ir kanapių ...
Moliūgus mėgstame todėl, kad jie skanūs, sveiki, o jų įvairovė suteikia galimybę improvizuoti. VERDU IR KEPU vyr. redaktorė Elžbieta Monkevič ir idėjų nestokojantis Alfas šiandien supažindins su moliūgų įvairove bei jų panaudojimo galimybėmis.
1 svogūno 1 nuvalyto sviestinio moliūgo 100 g kreminio tepamo ožkų sūrio Daržovių arba vištienos sultinio Šlakelio alyvuogių aliejaus
Šis receptas atsiųstas konkursui „Gardžiausių rudens pyragų receptai“. Dėkojame Justynai V. ir laukiame jūsų mėgstamiausių skanėstų receptų.