Receptų receptai

416 straipsnių

Matcha – tai pačios aukščiausios kokybės nekaitinti, neskrudinti, labai atsargiai išdžiovinti žalios arbatos milteliai. Matcha pilna antioksidantų, padedanti šalinti toksinus, skatinantis medžiagų apykaitą, pilna chlorofilo ir vitaminų. Kartu su augaliniu pienu ir karštu vandeniu galima pasigaminti ...

Bešamelio padažo reikia visur. Be jo neiškepsite gardžios lazanijos, neparuošite įvairių padažų prie mėsos, miltinių ir kitokių patiekalų. Ir kokie gi cepelinai bus be užpilo, kurio pagrindą sudaro bešamelio padažas.

Šį patiekalą – makaronus su carbonara padažu – neabejotinai aptiksite kiekvienoje Italijos užeigoje ar restorane. Sako, kad jo neparagavus negalima pajusti tikros itališkos virtuvės. Pakvieskite Italiją į savo namus – mėgaukitės makaronais su carbonara padažu, pagamintais jūsų virtuvėje.

Laidoje matysite šiuos receptus: -Ispaniškas sumuštinis -Kavos ir ledų desertas „Affogato“ -Kefyro marinatas šašlykams -Melionų ir imbierų kokteilis su mėtomis -Šviežios dešrelės su karamelizuotų svogūnų padažu -Cukinijų lazdelės su aštriu padažu -Spurgų ir ledų pyragas -Įdaryti pomidorai -Spurgų to...