Matcha – tai pačios aukščiausios kokybės nekaitinti, neskrudinti, labai atsargiai išdžiovinti žalios arbatos milteliai. Matcha pilna antioksidantų, padedanti šalinti toksinus, skatinantis medžiagų apykaitą, pilna chlorofilo ir vitaminų. Kartu su augaliniu pienu ir karštu vandeniu galima pasigaminti ...
Receptų receptai
416 straipsnių
Makaronus su krevetėmis pagaminsite per rekordiškai trumpą laiką – vos per 10 minučių! Prieš patiekdami makaronus su krevetėmis apibarstykite krapais.
Vos penkios minutės ir salotos su kepta vištiena ir ananasais paruoštos. Tokias galima neštis į darbą ar įsidėti į pikniką. Salotos su kepta vištiena ir ananasais visada sulaukia pasisekimo.
Susiruošėte gaminti picą, o picos pado neturite? Ne bėda – juk jį galimapasigaminti patiems. Ir, patikėkite, toks picos padas bus kur skanesnis už pirktinį.
Karpis, keptas orkaitėje, gali tapti puikiu patiekalu. O taip pat – švetinio stalo pažiba. Dažnai karpį gaminame Kūčių vakaro vakarienei.
Nachos su rūkyta vištiena – toks patiekalas, kurį susėdus prie stalo dreaugiškai kabina visi. Ir kaip netikėti, kad maistas suartina! Nachos su rūkyta vištiena gardus ir atvėsęs.
Bešamelio padažo reikia visur. Be jo neiškepsite gardžios lazanijos, neparuošite įvairių padažų prie mėsos, miltinių ir kitokių patiekalų. Ir kokie gi cepelinai bus be užpilo, kurio pagrindą sudaro bešamelio padažas.
Vakarėliui, gimtadieniui ar tiesiog pietums gaminkite dešrainius su saldžiarūgščiu iešmeliu. Sotus patiekalas. Dešrainius su saldžiarūgščiu iešmeliu patiekite dar karštus.
Kitoks nei įprastai yra dešrainis su aštriomis „Coleslaw“ salotomis. Bet labai gardus – kas ragavo, nesigailėjo. Smagiausia, kad dešrainių su aštriomis „Coleslaw“ salotomis galima pasigaminti ir patiems.
Šį patiekalą – makaronus su carbonara padažu – neabejotinai aptiksite kiekvienoje Italijos užeigoje ar restorane. Sako, kad jo neparagavus negalima pajusti tikros itališkos virtuvės. Pakvieskite Italiją į savo namus – mėgaukitės makaronais su carbonara padažu, pagamintais jūsų virtuvėje.
Jei nusibodo įprastos košės, gaminkite polentą su šonine ir sūriu. Bus labai gardu ir sotu. Polentą su šonine ir sūriu apibarstykite pipirais.
Dešrainis su arbūzų-braškių salsa ir fetos sūriu – užkandžių užkandis. Reikės pasistengti, kol pagaminsite, bet pastangos to vertos. Dešrainis su arbūzų-braškių salsa ir fetos sūriu puoškite bazilikų lapeliais.
Spurgų ir uogų tiramisas – gaivus desertas. Pagaminti taip paprasta, kad šį darbą galite patikėti net vaikams. Spurgų ir uogų tiramisą palikite šaldytuve pusvalandžiui.
Užsimanius mangų šerbeto nebūtina skubėti į parduotuvę. Jo galima pasigamini namuose ir, beje, tai labai paprasta. Užtruksite vos kelias minutes, tik reikės dar keliolika palaukti, kol mangų šerbetas sustings.
Ieškantiems gana paprasto ir greitai pagaminami patiekalo siūlome kotletus. Paruošti faršą neužtruksite, o ir kol iškeps, neteks prie keptuvės stovėti. Kotletus patiekite su megstamu garnyru.
Jei neturite laiko, tačiau norite rimto maisto, gaminkite šviežias dešreles su karamelizuotų svogūnų padažu. Gurmaniškas patiekalas, kuriam neliksite abejingi. Paruoštas šviežias dešreles su karamelizuotų svogūnų padažu papuoškite baziliko lapeliais.
Laidoje matysite šiuos receptus:
Krevečių sevičė – patiekalas, kurio nereikia nei virti, nei kepti. Pamarinavę kelias minutes netrukus krevetes galėsite ir valgyti. Krevečių sevičė – labai gardu!
Laidoje matysite šiuos receptus: -Ispaniškas sumuštinis -Kavos ir ledų desertas „Affogato“ -Kefyro marinatas šašlykams -Melionų ir imbierų kokteilis su mėtomis -Šviežios dešrelės su karamelizuotų svogūnų padažu -Cukinijų lazdelės su aštriu padažu -Spurgų ir ledų pyragas -Įdaryti pomidorai -Spurgų to...
Laidoje matysite šiuos receptus: -Gaivios kopūstų ir mangų salotos -Gaspačo sriuba -Greitai marinuoti svogūnai -Šalta karamelinė kava -Naminiai bananų ir riešutų sviesto ledai -Pikniko dėžutė -Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su slyvomis ir maskarpone -Spurgų ir karamelizuotų bananų pyragas -Takai su...