Sekmadienio vakarą žinoma dietistė Rita Šilenskienė ne tik nustebino savo draugus ir „Facebook“ paskyros sekėjus, bet ir pati liko be žado – savo darže išvydo pačios užsiaugintą įspūdingo dydžio baklažaną. Svarstyklės rodė net 1,291 kg! Sveikos mitybos žinovė atskleidė, kaip pavyko užauginti tokį gi...
Rita Šilenskienė
9 straipsnių
Karantino sąlygomis būnant namie – geriausias metas užsiimti savimi ir išsivalyti organizmą. Šiandien idėjų moderatorius Alfas lankosi pas Ritą Šilenskienę, subalansuotos mitybos ekspertę, kur atskleidžiamas patikrintas receptas, kaip namų sąlygomis su maisto produktais galima atlikti detoksikaciją....
Skanu, originalu, o svarbiausia – sveika: mitybos ekspertė parodė, kaip pasigaminti sušius su silke (67)
Mūsų šeimos Kūčių stalas tikrai nepanašus į daugumos – jis nenukrautas didžiuliais kiekiais maisto, esame minimalistai ir jau 10 metų per šventes nepersivalgome, sako mitybos ekspertė, akademijos „Pirmas šaukštas“ įkūrėja Rita Šilenskienė. DELFI laidoje „Sveikatos receptas“ ji parodė, kaip Kūčioms l...
Mūsų šeimos Kūčių stalas tikrai nepanašus į daugumos – jis nenukrautas didžiuliais kiekiais maisto, esame minimalistai ir jau 10 metų per šventes nepersivalgome, sako mitybos ekspertė, akademijos „Pirmas šaukštas“ įkūrėja Rita Šilenskienė. DELFI laidoje „Sveikatos receptas“ ji parodė, kaip Kūčioms l...
Kaip vėl nepersivalgyti per šventes ir sveika bei lengvai pagaminama suši silkė pagal Ritą Šilenskienę (21)
DELFI TV laida „Sveikatos receptas“ šįkart su žiūrovais sveikinasi ne iš TV studijos, o iš mitybos ekspertės, akademijos „Pirmas šaukštas“ įkūrėjos Ritos Šilenskienės virtuvės. Čia R. Šilenskienė ne tik paruoš sveiką suši silkę, bet ir nepagailės patarimų, kas apskritai turėtų būti patiekiama ant sv...
Mitybos specialistė Šilenskienė pristatė ypač sveiką vakarienę: dėl kalorijų galėsite visai nesijaudinti (30)
Sveikos mitybos, pataria subalansuotos mitybos specialistė Rita Šilenskienė sako, kad mėsa iš esmės – geras produktas, tačiau neretai mes ją sugadiname gamindami – iš naudos gali likti net ir labai didelė žala sveikatai.
Ką valgyti, jei norite būti sveiki ir energingi: mitybos specialistė Šilenskienė pateikia 3 taisykles (44)
Visų pirma, susitarti su savimi, kad kūnas ne šiukšliadėžė ir pradėti pirkti nesupakuotus produktus – taip pradėti savo kelią link paprastos, bet sveikos mitybos, pataria subalansuotos mitybos specialistė Rita Šilenskienė.
Namie pačių gaminti makaronai skrandyje suvirškinami per 3 valandas, pagaminti pramoniniu būdu –virškinami iki 6 valandų, o užpilami makaronai iš organizmo pasišalina per 12 valandų ar daugiau – organizme nėra fermentų, kurie suvirškintų tokį cheminį produktą, tad maistas guli tarsi šiukšlių dėžėje ...
Spanguolės savo poveikiu prilygsta antibiotikams – jomis buvo gydomas peršalimas, slopinami uždegimai ir šlapimo takų infekcijos bei daugybė kitų negalavimų, yra ir daugiau naudingų šių uogų savybių, LRT TELEVIZIJOS laidoje „Klauskite daktaro“ sako Lietuvos sveikatos mokslų universiteto profesorius ...