Turbūt visiems aišku – neturėtume valgyti įtartino kvapo žuvies, ne šaldytuve laikyto pradaryto majonezo ar neplautų daržovių, kad neapsinuodytume maistu. Žinome ir tai, kad žalios mėsos jokiu būdu negalima palikti kambario temperatūroje – tokie gaminiai saugomi šaldytuve. Pravartu atnaujinti žinias...
rudieji ryžiai
4 straipsnių
Šis receptas patiks, jeigu suši visada atrodo viliojančiai, tačiau nemėgstate žuviškų skonių. Taip pat tiks, jeigu užsinorėjote suši, bet pritrūkote jūros dumblių (nori) lapų. Šis pilnas spalvų ir skonių patiekalas puikiai tiks lengviems pietums ar sotesnei vakarienei. Receptas atviras improvizacija...
Ryžiai – daugelyje pasaulio virtuvių naudojama kruopa, tinkanti kaip garnyras ar tam tikrų patiekalų sudėtinis ingredientas. Vis dažniau pirkėjai renkasi kokybiškesnius bei sveikatai palankesnius rūšinius ir funkcinius ryžius. Parduotuvėse pasirinkti sveikesnius produktus gali būti sudėtinga, todėl ...
Leidinyje „Health“ sveikatos rubriką turinti sertifikuota visuomenės sveikatos specialistė, dietologė Cynthia Sass aiškina, ką reikėtų žinoti apie rudųjų ryžių maistinę vertę ir jų naudą sveikatai. Dietologės teigimu, klientai jai dažnai sako girdėję, kad rudieji ryžiai vertingesni už baltuosius.