Taip jau nutiko, kad Palangoje, prie jūros užaugusio Martyno Mančo gyvenimas sukasi aplink žuvį. „Esu iš žvejų giminės“, – sako vos dvidešimt šešerių sulaukęs rūkyklos „Plekšnė migloje“ įkūrėjas ir pasakoja, kad visas jo laisvas laikas dingsta prie upės ar ežero su meškere, o pagautas žuvis jis pale...
rūkykla
5 straipsnių
Dėl rūkomos žuvies skundus parašę juodkrantiškiai nusprendė prabilti viešai: „nutylima problemos esmė ir apverčiama, lyg mes norime sunaikinti verslus“.
Ačiū ačiū ačiū ačiū! Valio valio valio, už rūkymo draudimus! Pagaliau to sulaukėme!
Rūkyta žuvis – gal ir nėra pats sveikiausias, bet ypatingai skanus patiekalas. Ypač jei gyvenate netoli ežero ir šviežiai sugautas žuvis galite išrūkyti patys. Pirmiausia tam prireiks rūkyklos, kurią nesunkiai galite pasigaminti patys.
„Be cukraus”: B. Vanagas apie lenktynių krūvius, patarimai bėgikams ir žuvies rūkymas namų sąlygomis (16)
Antroje sveikatingumo ir sporto skatinimo laidoje „Be cukraus“ lenktyninikas Benediktas Vanagas atskleis Dakaro ralio užkulisius. Laidos žiūrovai sužinos, kaip žmogaus organizmas prisitaiko ir atlaiko didžiulį lenktynių metu patiriamą stresą, bei kaip įmanoma išgerti net iki 10 litrų vandens per die...