Pikantiška ir labai gardi tom yum sriuba. Kas bandė, tikrai norės kartoti. Dar puikiau, kad pagal šį receptą galima bet kada namuose pasigaminti tom yum sriubos.
Ryžių makaronai
18 straipsnių
Krevetės – labai nesudėtingai ir greitai paruošiamas ingredientas. Krevetėms iškepti užtenka vos kelių minučių.
Kaip paprastą patiekalą paversti supermaistu? Labai paprastai – tiesiog pardinkite jį brokoliais. Brokolis – augalinis kalcio šaltinis, o kur dar karotinas, geležis ir vitaminas C. Daržovė, paversianti jūsų patiekalą itin maistingu, tačiau lengvu ir neapsunkinančiu. Ryžių makaronai su brokoliais ir ...
Lietuvį nustebino malaiziečių šventė: moka linksmintis ir be alkoholio, bet su daug vietinio maisto (26)
Neseniai teko garbė dalyvauti vienoje iš pagrindinių musulmonų švenčių – Hari Raja. Ši šventė, žyminti musulmonų šventojo mėnesio Ramadano pabaigą, nustebino tuo, kad linksmybės čia visiškai kitokios nei pas mus. Vietiniai musulmonai linksminasi ne tik be šokių, bet ir be alkoholio, užtat ragauja da...
Šis azijietiškas patiekalas paragavus privers užsimerkti iš malonumo. Rekomenduoju per daug neeksperimentuoti ir laikytis nurodytos eigos – garantuoju, tai taps vienu iš mylimiausių jūsų patiekalų.
Nors teigiama, kad šie suktinukai, vadinami spring rolls – pavasariniais ritinėliais, kilę iš Kinijos, būtent Vietname jiems gaminti naudojamas ryžių popierius ir neįprasti mėsos bei jūrų gėrybių deriniai.
Kai parduotuvėje eisite pro azijietiškų produktų lentyną, griebkite pakuotę stiklinių makaronų, dar vadinamų mung pupų miltų makaronais. Jeigu lentynoje rasite tik ryžių vermišelius, tiks ir jie.
Ryžių miltų makaronus Azijoje valgo tiek šaltus, tiek karštus. Pas mus populiarios salotos su ryžių miltų makaronais. Valgant šaltus makaronus, lėčiau pajuntamas sotumas, todėl galima ir padauginti kalorijų. Tad ryžių miltų makaronus geriau valgyti karštus su neriebiu padažu, kaip garnyrą prie jūros...