šakotis

36 straipsnių

Fausta Marija Leščiauskaitė

Praėjusių metų gruodį išrinkau geriausių Lietuvos grybukų penketuką (apie tai galite skaityti čia). Kodėl grybukų? Nes buvo iki gyvo kaulo daėdę tie visi prabangūs, brangūs ir įmantrūs kubų, kupolų formos saldėsiai, putėsiai, musai ir kiti sunkiai ištariami žodžiai, kurie visai nepriminė nieko jauka...

Fausta Marija Leščiauskaitė

Praėjusių metų gruodį išrinkau geriausių Lietuvos grybukų penketuką (apie tai galite skaityti čia). Kodėl grybukų? Nes buvo iki gyvo kaulo daėdę tie visi prabangūs, brangūs ir įmantrūs kubų, kupolų formos saldėsiai, putėsiai, musai ir kiti sunkiai ištariami žodžiai, kurie visai nepriminė nieko jauka...

Rita Gečiūnaitė

Lietuvių, rusų, italų dizainerių darbai, skanumynai ir kito Lietuvos krašto ar net Kaukazo ar Kirgizijos, žolelių arbatos, prieskoniai, elnių, bebrų, briedžių mėsa, saldžios spurgytės, latviški saldainiai „Karvutė“. Jūros šventės mugėje apstu visko, ir kiekvienam pagal skonį bei piniginės storį.

Julija Vercinskė

„Pakelkite rankas, kas iš Jūsų esate kepę šakotį... lažinuosi, kad nedaugelis. Mes kepėm irgi pirmą kartą. Pirmas „blynas“ nebuvo pridegęs, jis buvo užsidegęs, bet šiek tiek patvarkėm ir bandėm vėl, ir pavyko!“, – taip savo patirtį aprašo Alina Juodienė feisbuko grupėje „Lithuania Grilling and Smoki...