Vištienos gabaliukai tešloje rizikuoja tapti tikru šios vasaros hitu. Virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks demonstruoja, kaip pasigaminti itin gardų patiekalą. Vištienos gabaliukai tešloje skanūs tiek karšti, tiek atvėsę.
Saldžiarūgštis padažas
10 straipsnių
Ruošiatės vakarėliui, iškylai ar filmų vakarui, – gaminkite takus su krevetėmis. Nuostabaus skonio gaivus užkandis yra tai, ko jums reikia. Takai su krevetėmis puikiai tinka ir šventiniam stalui.
Gardiems pusryčiams – vafliai su kiaušiniene. Čia puikiai dera krevetės ir salotos. Na o idėja atšildytus kruasanus paversti gardžiais traškiais vafliais verta atskirų aplodismentų.
Klaidinga manyti, kad makaronus su vištiena saldžiarūgščiame padaže gardžiai paruoš tik restorane. Taip pagaminti patiekalą galite ir jūs patys namuose. Paruoštus makaronus su vištiena puoškite laiškiniu svogūnu ir svogūno traškučiais.
Kaip reaguotumėte, jei pasakyčiau, kad dviese įmanoma sočiai ir skaniai pavalgyti neviršijant 4 eurų? Tikrai nekalbu apie pusfabrikačius iš parduotuvės šaldiklio ar sriubą iš valgyklos! Kalbu apie gardų ir figūrai nepakenksiantį patiekalą, kurį namie nesunkiai gali pasigaminti net ir tie, kurie nėra...
Norvegai rekomenduoja ką tik pagautos žuvies nedoroti, o 3 – 4 valandas palaikyti, kad ji subręstų. Apdorojus žuvį, ją reiktų pamirkyti specialiame mirkale. Imamas 1 šaukštas druskos ir šaukštas cukraus 1 litrui vandens. Ypač tai tinka menkei, kuri kepama turi savybę subyrėti, o pamirkius šiame tirp...
Šį patiekalą paruošite pakankamai greitai. Plovui gaminti labai tinka kokosų pienas, tačiau jį galite pakeisti tarkuotais kokosų riešutais arba plakta grietinėle.
Ryžių miltų makaronus Azijoje valgo tiek šaltus, tiek karštus. Pas mus populiarios salotos su ryžių miltų makaronais. Valgant šaltus makaronus, lėčiau pajuntamas sotumas, todėl galima ir padauginti kalorijų. Tad ryžių miltų makaronus geriau valgyti karštus su neriebiu padažu, kaip garnyrą prie jūros...