„Jūsų nuostabiam Velykų pusryčių stalui puikiai tiks įdaryti kiaušiniai ir morkytės, kurios mėgstamos ir vaikų. Abu patiekalai labai lengvai ir greitai paruošiami“, – kviečia pasigaminti Simona Aleksė „Saldumynų akademijos“ įkūrėja, dalindamasi dviem puikiais receptais.
„Skanumynų akademija“
4 straipsnių
„Tai yra labai lengvai pagaminamas, tikrų tikriausias skanumynas. Tiks tiek Velykoms, tiek kitai šventei. Tortą galima pasigaminti ir iš vakaro ar net porą dienų prieš patiekiant“, – sako Simona Aleksė „Saldumynų akademijos“ įkūrėja, kuri dalinasi nuostabaus lašišų sūrio torto receptu.
Kad lietuviai mėgsta lašišą, puikiai įrodo skaičiai – jų kasmet prekybos tinkluose parduodama keli milijonai kilogramų, daugiausiai tautiečiai nuperka jos šviežios. Toliau pagal populiarumą rikiuojasi rūkyta bei sūdyta lašiša. Prieš Naujųjų vakarą pardavimai išauga gerokai daugiau negu dvigubai, kas...
Internetą sprogdinanti žemaitės Simonos cibulynė gali būti ir jūsų stalo puošmena: žavingai tarmiškai pateiktas receptas (1)
Žemaičių tradicinis Kūčių patiekalas, panašu, kad užkariauja visą Lietuvą. „Cibulynę gaminame per kiekvienas Kūčias ar tada, kai norisi kažko, kas paliestų širdį. Viskas pasigamina labai paprastai ir greitai!,“ – šypsosi Simona Aleksė, „Skanumynų akademijos“ įkūrėja, dalindamasi su Delfi skaitytojai...