„Ar esate kada vartoję žmogienos?“ – žinutėje klausia vienas „Facebook“ socialinio tinklo vartotojas, pasidalinęs informacija, esą populiarių ir Lietuvoje puikiai atpažįstamų maisto produktų sudėtyje yra iš negyvų žmogaus embrionų išvestų ląstelių linijų. Iš tiesų, nerimauti nėra ko, nes ši informac...
skonio stiprikliai
3 straipsnių
Namie pačių gaminti makaronai skrandyje suvirškinami per 3 valandas, pagaminti pramoniniu būdu –virškinami iki 6 valandų, o užpilami makaronai iš organizmo pasišalina per 12 valandų ar daugiau – organizme nėra fermentų, kurie suvirškintų tokį cheminį produktą, tad maistas guli tarsi šiukšlių dėžėje ...
Tikriausiai visiems teko tai patirti – planuojate suvalgyti mažą gabalėlį sūrio, bet nejučiomis sušveičiate visą gabalą, tada žiūrite į trupinius ir svarstote, kas jums negerai, kodėl taip įvyko.