Italijoje gyvenantys žurnalistai, knygų autoriai, Italijos kultūros ekspertai Paulius ir Jurga Jurkevičiai šeštadienio „Alfas Live“ laidoje pasakojo apie Italiją ir jos virtuvę, kurios mes, deja, visa dar nepažįstame, ir apie akivaizdžius skirtumus tarp jų ir mūsų.
Slow food
3 straipsnių
Trečiadienio vakarą kulinarijos studijoje „Čiop Čiop Kaunas“ buvo pristatytos naujausios miesto vestuvių tendencijos 2017 metams. Profesionalai išskyrė penkias sėkmingų vestuvių sudedamąsias dalis, tarp kurių: netikėta vieta, gardus maistas, kokybiški gėrimai, šventės dekoras ir pribloškianti nuotak...
Mes taip skubame gyventi, taip lekiame, skuodžiame per gyvenimą, kad, galima sakyti, nė negyvename... Neturime kada mėgautis akimirka, pastebėti daugybę malonių, gražių dalykų.