Ieškantiems greitai paruošiamo deserto rekomenduojame išsikepti bananus tešloje. Traški išorė, o viduje – minkštas bananas su šokoladu. Puikaus skonio desertas patiks tiek mažiems, tiek dideliems.
Sluoksniuota tešla
28 straipsnių
Naminis burnoje tirpstantis desertas, tai – apie bandeles su kremu ir šilauogėmis. Traškus malonumas, kurį pagaminsite vos per 20 minučių. Iškepusias bandeles su kremu ir šilauogėmis apibarstykite cukraus pudra ir gardžiuokitės.
Apkepėlė su čiorizu skani tiek karšta, tiek atvėsusi. Pagaminama itin paprastai ir greitai. Apkepėlę su čiorizu noriai valgys tie, kas mėgsta pikantišką skonį.
Patikėkite, nėra nieko paprasčiau, kaip išsikepti šias gardžias bandeles su kumpiu ir sūriu. Valgysite vos po 25 minučių. Bandelės su kumpiu ir sūriu skanios ir šiltos, ir atvėsusios.
Desertui – pyragaičiai su kiviais ir avietėmis. Traškus desertas su saldžiarūgščiu vaisiniu įdaru – tikras vasaros gardėsis. Pyragaičius su kiviais ir avietėmis ragaukite iškart.
Nusibodo įprasti receptai? Išsikepkite karamelinį bananų pyragą. Sluoksniuotos tešlos desertas sužavės visus. Karamelinį bananų pyragą patiekite su arbata ar kava.
Norite žagarėlių, tačiau nuo veiksmų baido ilgas gaminimo procesas? Šiuos gardumynus drąsiai galite gaminti ir nenusivilsite. Nes virdami žagarėlius truksite vos kelias minutes.
Štrudelis su varškės kremu ir obuoliais – austrų virtuvės pasididžiavimas. Sluoksniuotos tešlos kepinys su dažniausiai saldžiu įdaru paplitęs ir kitose Vidurio Europos virtuvėse. Lietuvoje – taip pat. Štrudelį su varškės kremu ir obuoliais pagaminsite greičiau nei per pusvalandį.
Chačiapuris – ypatingas gruzinų virtuvės patiekalas, kurį galite pasigaminti ir savo virtuvėje. Receptas toks nesudėtingas, kad chačiapuris pavyks ir niekada jo nekepusiam.
Svogūnų laiškai skirti ne tik salotoms. Pasigaminkite pyragą, kuris tiks ir ramiems pusryčiams, ir šeimos pietums ir draugų vakarienėms.
„Delfi TV virtuvė drauge su Mantinga“ suteikia virtuvėje praverčiančių patarimų bei atsako į klausimus, kaip gaminti skaniau, sveikiau ir kūrybiškiau. Trūksta naujų idėjų ar sukate galvą, kuo pavaišinti netikėtai užklupusius svečius? Maisto gamybos ekspertė dalijasi rekomendacijomis, kaip nesudėting...
Pavasariui labiausiai norisi šviežių daržovių: pomidorų, agurkų, ridikėlių. Į šiuos žiūrovų prašymus atsižvelgė virtuvės šefas Alfas, kuris šįkart siūlo tiesiog bemielę tešlą paversti šedevru!
Šiaip aš nesu labai didelė desertų su kriaušėmis mėgėja, bet ši tarta yra tokia skani, traški, kad paragavus vieną gabalėlį norisi kartoti ir antrą, trečią… Tartos paruošimas yra visiškai paprastas, pavyks net ir tiems, kas nekepa jokių pyragų ar pyragėlių. O ir ingredientų tartai tereikia vos kelet...
Ketinantiems savaitgalį praleisti virtuvėje: balandėliai kitaip ir „snieguotas“ marcipaninis pyragas (7)
Kadangi pavasaris dar neskuba, garsūs šefai siūlo savaitgalį ilgiau pasidarbuoti virtuvėje ir pasigaminti sočių patiekalų. Temperamentingasis italas Gian Luca Demarco kviečia pasigaminti šiek tiek lietuviškus balandėlius primenantį patiekalą: sluoksniuotos tešlos pyragėlius su kopūste įvyniota višti...