Spagečiai yra viena populiariausių makaronų rūšių. Tačiau žmonės, gamindami patiekalus iš jų, dažnai daro vieną svarbią klaidą.
spagečiai
58 straipsnių
Turbūt niekas negalėtų atsisakyti tokio gėrio – spagečių su šonine ir grybais. Nes tai tikrų tikriausias karališkas patiekalas. Spagečius su šonine ir grybais valgykite, kol patiekalas šiltas.
Pietums – makaronai su vištiena, pagardinti morkomis. Švelnus patiekalas, kuriam grietinėlė suteiks kone šilkinį skonį. Makaronai su vištiena – itin gardus patiekalas.
Pietums ruoškite spagečius su kreminiu padažu. Kvapnus ir kreminės tekstūros padažas patiekalui suteikia nepakartojamo skonio. Spagečius puoškite petražolių lapeliais.
Makaronai su faršu neabejotinai yra vienas populiariausių makaronų patiekalų. Paruošti gana nesudėtinga, o ir skanu,ir sotu. Patiekdami makaronus su faršu užbarstykite sūriu.
Šitaip ruoštų makaronų su vištiena receptas dar nieko nenuvylė. Kvapnus, sotus ir išraiškingo skonio patiekalas. Kepkite makaronus su vištiena iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Makaronai su sūriu – skanus ir sotus patiekalas, labai tinkantis pietums ar vakarienei. Norint pateikalui suteikti dar kitokio skonio, rekomenduojame makaronus su sūriu patiekti su pačių pasigamintu pesto padažu.
Makaronai su cukinija ir vištiena – sotus ir įvairiapusiškai turtingas patiekalas. Kuriame – ir mėsos, ir daržovių. Paruoštus makaronus su cukinija ir vištiena į lėkštę, papuoškite kalendrų lapeliais.
Makaronus su sūriu pagaminti paprasta ir lengva. Dviejų sūrių derinys – puikus: įsitikinsite tuo patys. Makaronus su sūriu pagardinkite žiupsneliu šviežiai grūstų pipirų.
Spagečius galima ruošti su įvairiausiu padažu, tačiau su pesto – tikra klasika. Tai patvirtins ir kiekvienas italas. Paruoštus spagečius iškart tiekite į stalą.
Vos iš kelių ingredientų: vandens, druskos, miltų ir kiaušinių pagaminti makaronai užkariavo bene viso pasaulio valgytojų širdis. Makaronų gali būti pačių įvairiausių – pradedant klasika tapusiais spagečiais ir baigiant kaspinėlių ar kriauklelės formos makaronais. Makaronus mėgsta visi, o paskaninti...
Dirbant iš namų ir kone kasdien gaminant, ilgainiui išsisemiame. Ką jau kalbėti, kad visada norime greitai paruošiamų, tačiau skanių pietų. Tad tinklaraščio „KitchenJulie“ autorė Julija Steponavičiūtė pasidalijo darbo dienos pietums ar gardžiai vakarienei tinkamu, originaliu itališku receptu.
Turbūt nerasite žmogaus, kuris nemėgtų makaronų. Aš irgi labai mėgstu, ypač spagečius, dar nuo studentavimo laikų, kai pagrindinis maistas ir buvo – keptos bulvės bei makaronai. Tačiau tie, įprasti spagečiai, su visokiais riebiais padažais, turi paskui tendenciją nusėsti visokiose nepageidaujamose v...
Šiuo metu Romos Epyro turguje gausu šviežių aromatingų bazilikų. Kodėl nepasigaminus pietums spaghetti su bazilikų pesto alla genovese. Kodėl pesto vadinamas „genovese“?Nes šimtmečio pradžioje būtent Genujos moterys akmens grūstuve gamindavo bazilikų pesto. Mes taupydami laiką tai atliksime elektrin...
Mes visi – išsigandę, kaip valgyti ir neužsikrėsti koronavirusu. Štai paprastas ir lengvai paruošiamas Italijos Lacijaus regiono spaghetti receptas – „Aglio, olio, peperoncino“. Vos trys ingredientai – česnakas, aliejus, aitrusis pipiras yra puikūs antiseptikai. Česnakas tai – natūralus antibiotikas...