Varškės sūreliai – ne tik vaikų, bet ir suaugusiųjų pamėgtas desertas, dažniausiai skanaujamas pusryčiams ar desertui tarp valgymų. Tiesa, nors sūreliai atrodo nekaltas užkandis, sveikos mitybos konsultantė, gydytoja dietologė dr. Edita Gavelienė primena, kad tiek vaikams, tiek suaugusiems jų nereik...
sūrelis
13 straipsnių
5–6 asm. 200 g kokosų drožlių 200 g sutirštinto saldinto pieno Apelsinų žievelės, vanilės 100 g šokolado 1. Sumaišykite kokosų drožles su sutirštintu pienu ir apelsinų žievele arba vanile. 2. Gautą masę sudėkite ant lentelės, suformuokite stačiakampį ir palikite šaldytuve 3–4 val. 3. Supjaustykite b...
Vasara Lietuvoje po truputį baigiasi. Baigiasi poilsis, prasideda naujieji televizijų bei juose šmėžuojančių politikų sezonai. Aplink pilna to įrodymų – gamta demonstruoja savo drėgnus, vėsius, rasotus rytus, politikai demonstruoja tai, ko nori jų rinkėjai ir tuo pačiu rodo mums visiems, ką atneš ru...
Ne draudimais, ne kritika, ne prievarta ar pagrūmojimu „turi valgyti sveikai“, o tik sudarydami tinkamas sąlygas, būdami pavyzdžiu ir mokydami vaikus pasieksime, kad jie valgytų sveikiau. Kaip tai padaryti, atsiųstame pranešime pataria sveikatai palankaus maisto technologė, mitybos specialistė Ramin...
Dėkojame visiems, dalyvavusiems DELFI Maistas skelbtame konkurse. Sulaukėme išties originalių receptų, o daugiausia simpatijų iš jų pelnė skaitytojos Aistės atsiųstas naminių varškės sūrelių receptas. Sveikiname Aistę ir dovanojame jai puikųjį virtuvės kombainą „PHILIPS Avance Collection“.
Saldus desertas pusryčiams? Kodėl gi ne, juk šie pusryčiai tikrai sveiki ir maistingi. Išbandę pirštelius apsilaižysite!
Iki DELFI Maistas konkurso pabaigos liko visai nedaug – nugalėtoją paskelbsime iki šv. Velykų. Primename, kad pasidalinę mėgstamu savo pusryčių receptu galite laimėti puikų virtuvės pagalbininką – „PHILIPS Avance Collection“ virtuvės kombainą. Kviečiame įvertinti konkurso dalyvės Aistės atsiųstą nam...
Išsirinkti glaistytą varškės sūrelį atrodo paprasta užduotis, kol neapsilankai didesniame prekybos centre ir nepamatai jų įvairovės. Šį kartą tinklaraščio „Monų monai“ autorės Dovilė ir Milda sūrelius rinkosi ne pagal žadamas skonių savybes, o tiesiog pagal jų sudėtį.
Spalio 8 d. vakare Rusijos eterį pasiekė dar vienas naujienų, diskredituojančių Lietuvą, srautas. Tebeaidint skandalui dėl Pirmojo Baltijos kanalo eteryje parodytos laidos, kurioje sausio 13-osios įvykiai vaizduojami kaip nacionalistų būrelio rengiamas pučas, tas pats kanalas transliavo dar vieną ne...
Ženklas „išpardavimas“ - ne visuomet įgyvendinamas prekybininkų pažadas. Tai pastebėjo DELFI skaitytojas, nustebęs, kad jo perkamas produktas akcijos metu ir po jos kainavo tiek pat. Tai nuotraukose užfiksavęs vyriškis stebėjosi - „visada perku už tokią kainą“. Prekybininkai susiklosčiusią situaciją...
„Virtuvės mitų griovėjai" - pirmasis Lietuvoje kulinarinis projektas - sugrįžo naujam sezonui. Alfas, Ali ir Martynas - toliau stebins visą Lietuvą savo kūrybiškais kulinariniais sprendimais. Šį kartą rubrikoje „Vaikų kampas“ Alfas ir Ali išmokys pasigaminti greitą desertą iš varškės sūrelių. Patiek...