Labai skanios sveikuoliškos salotos, o svarbiausia tai, kad paruošti joms reikės vos poros minučių.
Sūrio ir varškės patiekalai
81 straipsnių
Šiems nuostabaus skonio varškėčiams išskirtinumą suteikia kokoso drožlės.
Šis receptas atsiųstas konkursui „Lengviau ir skaniau“ Dėkojame Giedrei ir laukiame jūsų receptų.
Ar būtina laukti progos, kad palepintume šeimą gardžiu desertu? Tikrai ne! Juolab, kad Kuršėnų vyniotinis pagaminamas visai lengvai.
Šis receptas atsiųstas konkursui „Lengviau ir skaniau“ Dėkojame Liucijai ir laukiame jūsų receptų.
Sutikite, kiekvienam iš mūsų blyneliai siejasi su vaikyste ir laiku, praleistu su mama. Nėra nieko smagiau už galimybę prisiminti buvimą vaiku. Gera justi ir kvapus, kurie siejasi su namais, jų šiluma.
Šios salotos – tikrai puikios. Tarsi nieko ypatingo ir greitai paruošiamos, bet tikrai įtiksiančios sūrių mėgėjams. Gaivios ir traškios, bet kartu sočios.
Šis receptas atsiųstas konkursui „Gardžiausias Užgavėnių patiekalas“. Dėkojame Agnei ir laukiame jūsų receptų.
Labai skanus, itin švelnios tekstūros varškės apkepas su razinomis. Apkepas patiks ir suaugusiems, ir vaikams.
Tai, kas sveika, gali būti ir skanu!
Ožkų pieno sūris vartojamas jau kelis tūkstančius metų ir tikriausiai buvo vienas iš ankščiausiai gaminamų pieno produktų. Šiandien ožkos sūris daugiausiai vartojamas Viduržemio jūros regione, tačiau populiarumu kitus sūrius jau vejasi ir Lietuvoje.
Kas gi nemėgsta varškės apkepo? O ypač tokio, kurį galima pasigaminti labai greitai?
Kaip bebūtų liūdna, vėsūs ir tamsūs vakarai jau ateina, todėl vis dažniau norisi traukti receptus lauk, kurie šildo ir gerai nuteikia.
Šį receptą skaitytoja Aliona atsiuntė konkursui „Gardžiausias užkandis į darbą ir mokyklą“. Laukiame ir jūsų receptų.
Paprastus varškėčius galite pagardinti, į tešlą įdėję bananų. Skonis jus nustebins!
Čedaras, kamamberas, feta, ementalis tai vos kelios gerai žinomos sūrio rūšys, susiformavusios per tūkstančius žmonijos egzistavimo metų. Nesvarbu, kokios rūšies – šis pieno gaminys lietuvio šaldytuve niekada neužsistovi ilgai, nes mūsų tauta, mėgsta patiekalus su sūriu. Norėdami palepinti lietuvišk...