Tailando virtuvė

46 straipsnių

Tailando virtuvė – tai įvairūs Tailande mėgstami patiekalai. Čia naudojama daug prieskonių, taip pat populiarios yra daržovės – paprikos, pomidorai, agurkai, svogūnai. Mėgstami makaronai, bet yra ir keistų patiekalų, pavyzdžiui, valgomi kepti tarakonai.

Ryžiai – visame pasaulyje itin populiarus maisto produktas. Jie maistingi, lengvai paruošiami ir skanūs, todėl puikiai tinka kiekvienoje virtuvėje. Parduotuvių lentynose siūloma daugybė ryžių rūšių. Vilma Juodkazienė, prekybos tinklo „Iki“ maisto ekspertė, sako, kad kiekviena rūšis pasižymi skirting...

Kristina Pišniukaitė

Buvo sunku patikėti, kad tokią neįprastą, nuostabiai skanią ir gražiai atrodančią sriubą galima lengvų lengviausiai pasigaminti ir namie. Žinoma, šiam receptui prireiks kelių gana retai namuose sutinkamų produktų, tačiau Tailando virtuvės mėgėjai tikrai juos sėkmingai panaudos ir gamindami kitus pat...

Tai paprastas „wok“ patiekalas, kuriam būdinga visų klasikinių Tailando virtuvės skonių gama. Pakepkite vištieną, šiek tiek patroškinkite daržoves ir patiekite su saldžiu aitriųjų paprikų padažu.