Tautvilė Šliažaitė

21 straipsnių

Elžbieta Kriaučiūnaitė

Vasara – tai laikotarpis, kai mėgaujamės ne tik šviežiomis uogomis ar daržovėmis, bet ir įvairiais gaivinančiais gėrimais. Vienas iš jų – Azijoje išpopuliarėjęs gėrimas, gavęs kombučios vardą. Tiesa, šį gėrimą galima pasigaminti ir namų sąlygomis. Tad kuo kombučia skiriasi nuo kitų vasariškų gėrimų,...

2022.07.25 20:21
Gabrielė Grinkaitė

Artėjant didžiosioms metų šventėms ir branginant savo sveikatą bei gerą savijautą, vertėtų atsiminti kelis svarbiausius dalykus. Natūropatinės mitybos specialistė Tautvilė Šliažaitė sako, kad visų pirma, sėdint prie šventinio stalo, negalima vienu metu ir gerti, ir valgyti. Šiuos veiksmus reikėtų at...

2019.12.24 09:59
Žiedūnė Juškytė, parengė Gabrielė Grinkaitė

Velykų stalas, nukrautas įvairiais patiekalais, dažnai būna tikras iššūkis skrandžiui. Kaip žinoti, ar toleruojame kiaušinius, kaip valgyti, kad nebūtų nemalonių pojūčių vėliau ir apie kitus mitybos įpročius DELFI TV pasakojo natūropatinės mitybos specialistė Tautvilė Šliažaitė.

2019.04.20 15:21
Žiedūnė Juškytė

Natūropatinės mitybos specialistė Tautvilė Šliažaitė sako, kad sulos nauda žmogui nėra rimtai ištirta moksliškai, tačiau daug gerų įsitikinimų apie šį gėrimą sklinda iš lūpų į lūpas. „Tačiau tai nereiškia, kad sulą reikia išmesti ir ji mums yra nenaudinga, nes kai pradedi žiūrėti į pačią sulos sudėt...

2019.03.10 10:00

Prieš septynerius metus gyvulinės kilmės produktų atsisakiusi žinoma teatro ir kino aktorė, grupės „La forza“ narė Neringa Nekrašiūtė neslepia – visuomenė vis dar jautriai reaguoja išgirdusi frazę „veganiška mityba“. Tačiau savo valgiaraštį pakeitusi žinoma moteris sako, kad atsisakius mėsos kardina...

2018.05.29 09:24