Pasigaminkite tofu ir daržovių troškinį. Šį augalinio maisto chameleoną vienu pagrindinių ingredientų savo šalių virtuvėse laiko Azijos šalių gyventojai, kurie, pasak mitybos ekspertų, būtent dėl šios priežasties gyvena ilgiau. Norite tikėkite, norite ne, tačiau nepaneigsite fakto, jog tofu yra nepa...
Tofu
40 straipsnių
Tofu apkepe gausu baltymų, kurie suteiks sotumo jausmą, bet taip pat šis apkepas yra ir šiek tiek saldus. Todėl tiks jeigu norite saldesnių pusryčių ar pietų, bet taip pat gali būti ir sotus desertas. Prie šio tofu apkepo puikiai tiks bet kokios uogos ar augalinis jogurtas.
Tofu varškės kepsneliai – ir pusryčiams, ir pietums, ir vakarienei. Augalinio maisto ir tūkstančio skonių chameleonu vadinamą sojų pupelių varškę – tofu – įprasta naudoti tiek troškiniuose ir sriubose, tiek pagardinti salotoms ir kepti pyragams.
Purūs tofu veganiški varškėtukai puikiai tiks pusryčiams bet kuriuo metų laiku. Gardinkite šviežiomis uogomis ir vaisiais, žiemą – šaukšteliu uogienės.
Šios salotos su ant grilio keptu tofu sūriu yra nuostabus vasaros sezono patiekalas. Šios salotos yra ne tik gaivios ir skanios, jos taip pat yra labai maistingos ir sveikos. Puikiai tiks jei norite nustebinti svečius, atkeliavusius į grilio vakarėlį.
Šios salotos su ant grilio keptu tofu sūriu yra nuostabus vasaros sezono patiekalas. Šios salotos yra ne tik gaivios ir skanios, jos taip pat yra labai maistingos ir sveikos. Puikiai tiks jei norite nustebinti svečius atkeliavusius į grilio vakarėlį!
Šis receptas patiks, jeigu suši visada atrodo viliojančiai, tačiau nemėgstate žuviškų skonių. Taip pat tiks, jeigu užsinorėjote suši, bet pritrūkote jūros dumblių (nori) lapų. Šis pilnas spalvų ir skonių patiekalas puikiai tiks lengviems pietums ar sotesnei vakarienei. Receptas atviras improvizacija...
Grilio sezonas – tikras malonumas visiems, kurie mėgsta šašlykus, dešreles, keptas daržoves ir kitus gardžius patiekalus. Šiais laikais žmonės ant grotelių kepa beveik viską – net arbūzus. Tačiau specialistai teigia, kad ant grilio galima kepti toli gražu ne viską. Ar žinote, kokių maisto produktų g...
Nuo pat vaikystės mums tėvai kartojo, kad reikia gerti pieną, jei norime užaugti stiprūs ir turėti tvirtus kaulus. Pienas tikrai aprūpina organizmą jam būtinu kalciu, ypač gerinančiu kaulų būklę. Nekyla abejonių, kad šio produkto teikiama nauda sveikatai didžiulė, tik ar tikrai nėra kitų, net geresn...
Ši špinatų ir tofu lazanija yra nuostabi klasikinio itališko recepto adaptacija! Sūrio padažas, pilnas baltymų iš tofu, ir aromatingi prieskoniai puikiai derėdami sukuria šildantį ir sotų ir patiekalą.
Paprastas ir greitas saldžiarūgštis patiekalas, kuris bus skanus tiek su virtais ryžiais, tiek su azijietiškais makaronais, tiek ir vienas!
Ar teko girdėti apie tofu? Tai – sojos pupelių sūris, ypač populiarus Azijos kraštuose. Tofu sūris pasižymi dideliu kiekiu baltymų, todėl yra itin mėgstamas vegetarų. Juo drąsiai mėgaujasi ir norintys numesti svorio, kadangi 100 gramų tofu sūrio yra vos 75 kalorijos. Vis dėlto, didžioji dalis žmonių...
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų recep...
Receptu dalijasi „Instagram“ paskyros „Mano vaikinas veganas“ autorė Arina.
Receptu dalijasi ne pelno siekiantis ir augalinę mitybą populiarinantis projektas „Tapk auGalingas“, kuriuo norima paskatinti susipažinti su augaline mityba ir pabandyti bent retkarčiais gaminti be gyvūninės kilmės produktų. Kiekvieną pirmadienį mūsų portale ieškokite naujų ir įdomių auGalingų recep...
Ruduo – moliūgų metas. Tad verta išmėginti labai gardžią moliūgų sriubą. Sriuba labai gardi ir maistinga.