„Aš visada kitus drąsinu bet kokia proga pabandyti išsikepti skanėstų patiems. Nors šiais laikais, regis, visko gali nusipirkti, niekas neprilygs paties pagamintiems saldumynams“, – tikina cukrainės „Jūra ir sausainiai“ įkūrėja Kristina Jablonskienė.
Trapi tešla
5 straipsnių
Kol sodai vis dar pilni obuolių, nuodėmė būtų neiškepti obuolių pyrago. Daugelis tikrai turite savo firminius receptus, kuriais džiuginate draugus bei šeimą. Tačiau visada verta išbandyti šį tą naujo.
Anglijoje ir Prancūzijoje ypač populiarūs įdaryti pyragai po truputį užkariauja ir Lietuvos gyventojų skonį. Išmokus ir vos pagal vieną receptą pasigaminus tešlos pagrindą, jį galima pagardinti vis kitomis daržovėmis, sūriais ir padažais.
Šeimininkių KONDITERINĖS GUDRYBĖS: kodėl joms pyrago tešla visada iškyla, o sausainiai nesutrupa (29)
Kodėl tešla nepakyla, pyragas nėra toks purus, o kepinys sueižėjęs? Patyrusios šeimininkės išduoda keletą konditerinių gudrybių, kurios padės tobulai iškepti pyragus, sausainius, tortus ir spurgas namuose.