troškinys

96 straipsnių

Paruošti vengrišką guliašą užtrunka, tačiau niekas neabejoja, kad verta. Sodraus skonio troškinys ar tiršta sriuba, kaip sako patys recepto autoriai, nepalieka abejingų. Jei nemėgstate valgyti aštriai, į guliašą mažiau dėkite aitriųjų prieskonių.

Chašlama – troškinta mėsa, kuri gaminama visame Kaukaze įviairiomis progomis ir kiekviena šeimininkė turi savo receptą. Kaukaze chašlama gaminama iš avienos, kuri riebesnė, tačiau tinka ir jautiena. Vieniems chašlama labiau primena troškinį, kiti sako, kad tai tiršta sriuba.

Parengė Roma Macijauskaitė

Juk būna tokių dienų, kai norisi virtuvėje praleisti kuo mažiau laiko, tačiau valgyti sotų ir įvairiais skoniais turtingą patiekalą. Tam ir sugalvoti „vieno puodo receptai“ – be galo patogūs: sudėjai, supylei ir palikai kepti ar troškintis. Būtent tokius receptus ir parinkome jums šiandien. O kad bū...