Iš tiesų tai guliašas yra vengrų patiekalas, ir netgi labiau sriuba, negu antrasis patiekalas. Bet mano namuose guliašas yra laikomas „tikru maistu“, priešingai negu visokie indiški, tailandietiški ar meksikietiški virtuviniai eksperimentai.
troškinys su mėsa
4 straipsnių
Vos penki ingredientai - ir gardi vakarienė paruošta. Nors produktų reikia nedaug, patiekalas tikrai sotus ir spalvingas tiek skonio, tiek išvaizdos prasme.
Soduose užderėjus šparaginių pupelių derliui metas jomis pasimėgauti.
Svogūnai – toks įprastas ir per žiemą jau spėjęs kiek pabosti produktas. Tačiau virtuvės šefas Jonas siūlo dar užsilikusius svogūnus panaudoti dviem patiekalams, kuriuos gaminsite abu iškart – viename puode.Taip galite sunaudoti dar tinkantį vartoti, nors ir nešviežią produktą bei pamaitinti šeimyną...