Trumai

9 straipsnių

Lisa Fleisher

Vieną 2020 m. savaitgalį virtuvės šefui Francesco Guarracino paskambino vienas iš jo nuolatinių klientų, labai turtingas žmogus, tuo metu kaip tik skridęs iš Londono į Dubajų. Tą vakarą jis nekantravo paragauti savo mėgstamo patiekalo su trumais restorane „Roberto’s“, kuriame F. Guarracino dirba vyr...

Dalia Smagurauskaitė, LRT.lt

Abrucų regiono, ypač L`Akvilos apylinkių, virtuvė įvairi, soti ir šiek tiek panaši į lietuvišką, sako italas Federico Baglini. „Ant abruciečių stalų netrūksta mėsos, o rankomis gaminti makaronai gardinami ypač brangiais požeminiais grybais trumais“, – pasakoja F. Baglini ir dalijasi nesunkiai paruoš...

REUTERS

Pusė kilogramo trumų gali kainuoti daugiau nei 205 dolerių (648 Lt), tačiau virtuvės šefas Fausto Di Vora iš „Fausto“ restorano Budapešte teigia, jog šie grybai verti tų pinigų – jų skonis neprilygstamas. 1,28 kilogramo sveriantis trumas, neseniai rastas Vengrijoje – didžiausias, kada nors iškastas ...