Karantino metu dauguma viešbučių Lietuvoje bei svetur buvo uždaryti, o, sulaukę ribojimų pabaigos bei sugrįžusių užsienio ir vietos svečių, juos pasitinka pasikeitę. Nebėra įprastų pusryčių bufetų, staltiesių, kiekviename kampe stovintys dezinfekcinio skysčio buteliukai primena apie praūžusią pandem...
viešbučio restoranas
3 straipsnių
Dauguma žmonių svajoja apie atostogas, tačiau kiekvienas turi savitą įsivaizdavimą ir prioritetus, kokios jos turėtų būti. Tam, kad atostogų kelionė pateisintų lūkesčius, svarbu žinoti pagrindines taisykles ir sąvokas, renkantis ne tik kelionės kryptį, bet ir apgyvendinimo, maitinimo paslaugas, rašo...
„Koks tu restoranų vertintojas, kokius mokslus baigei“, klausia manęs skaitytojai, sakyčiau, penkis kartus per dieną (ir tai tik todėl, kad ne visi sugeba prisiartinti arba parašyti laišką, kurį pats perskaityčiau, o tai būtų penkiasdešimt kartų per dieną).