Mėgstantiems vištieną – net trys virtuvės šefo iš Sakartvelo Sulkhano Khomeriki receptai: traškus viščiukas tabaka, sultingi šašlykai ir nuostabi sriuba. Norintiems išsikepti vištos krūtinėlę, kad ji nebūtų sausa, – ne tik puikūs maisto kūrimo technologo Raimondo Čironio patarimai, bet ir jo mėgstam...
viščiukas tabaka
3 straipsnių
Iš Sakartvelo kilęs traškios ir minkštos vištienos patiekalas, vadinamas tabaka, šiandien mėgstamas visoje Europoje, tačiau Diana Jokimčienė, Ilzenbergo dvaro ir ūkio direktorė, pabrėžia, kad ne viskas, kas vadinama tabaka viščiuku, tokį pavadinimą gautų ir iš Sakartvelo šeimininkių. Moteris dalijas...
Vienas pagrindinių tradicinių Gruzijos virtuvės patiekalų – gruzdintas viščiukas tabaka. Pabandę tokį viščiuko kepimo būdą kitaip vištos kepti nebenorėsite. O jei mėgstate traškią viščiuko odelę – vadovaukitės žemiau nurodytais patarimais. Šį gruziniškai paruoštą viščiuką galima kepti ir lauko grily...