Cezaro salotos niekada nepabosta. Pasigaminkite jų – tai sveika, sotu ir maistinga. Gaminant cezario salotos itin svarbus padažas.
vištienos filė
234 straipsnių
Naminių kebabų receptas praverčia, kai stinga laiko, o valgyti norisi čia ir dabar. Tačiau nors ir greitas, šis maistas yra sveikas. Kuo daugiau daržovių, tuo ir sveikiau, ir gardžiau. Kebabą valgykite šiltą.
Puiki idėja vakarėliui, iškylai ar tiesiog pusryčiams, vakarienei – lavašo suktinukai su įvairiais įdarais. Svarbu pasirinkti tinkamas įdaro sudedamąsias dalis, nes priešingu atveju suktinukas gali būti negrįžtamai sugadintas. Viena tokių pavojingų sudedamųjų dalių – agurkas. Agurkas gali sudrėkinti...
Jei jums įdomu išbandyti naujus receptus, kepkite šį vištienos filė kepsnį. Minkšta, sultinga mėsytė, o kepsnys – sotus ir itin gardus. Vištienos filė kepsnį patiekite su barbekiu padažu.
Jei dar nebandėte, būtinai paragaukite vištienos sriubos su kokosų pienu. Pikantiško skonio sriuba nustebins savo turtingais poskoniais. Vištienos sriuba su kokosų pienu – maža šventė jūsų virtuvėje.
Šiandien valgysime kaip italai – makaronus su vištiena. Pusvalandis ir mėgausitės nuostabiai kvapniu patiekalu. Ant makaronų su vištiena viršaus užberkite nuplautų gražgarsčių.
Jei turite vištienos filė, gaminkite ją su česnakiniu grybų padažu. Patikiname: bus be galo skanu. Patiekdami vištienos filė apibarstykite žalumynais.
Jei norite sočių ir skanių pietų, gaminkite vištieną kiniškai. Maloniai saldžiarūgštis skonis nieko nenuvils. patiekite vištieną kiniškai su ryžiais.
Cezario salotų niekada nebus gana. Tiesą pasakius, jų sunku persivalgyti. Cezario salotų paslaptis – ypatingasis padažas.
Šįkart guliašas – iš vištienos. Prie švelnios mėsos šiame recepte itin dera ir rūgštesnio skonio suteikia pomidorai bei jų pasta. Tokį guliašą galima valgyti ir vakarienės metu.
Gana greitai pagaminamas užkandis – kesadilija su vištiena. Itin skanu jį valgyti šiltą, bet skanus ir atvėsęs. Ptrie kesadilijos su vištiena patiekite gvakamolės ar bet kokio mėgiamo padažo.
Vištienos plovą gaminame, kai turime šiek tiek daugiau laiko virtuvei. Tik svarbu gerai perplauti ryžius – tada plovas bus birus. Plovas su vištiena itin gardus, tad galimai norėsite ir antros porcijos.
Jei nesate ragavęs salotų su vištiena, turote laiko ištaisyti šią klaidą ir paruošti šių gardžių salotų šventiniam stalui. Salotose su rūkyta vištiena gali būti naudojama ir kalakutiena.
Išsiilgus egzotikos, kelionių, gaminkite tailandietišką tom yum sriubą. Pikantiška ir labai turtinga savo skoniais – tikrai verta išbandyti. Tom Yum sriubą Pagardinkite sriubą kalendromis ir smulkiai pjaustytais svogūnų laiškais.
Dauguma sutiks – čianachai yra tikrai gardus patiekalas. O paruošti juos – itin paprasta. Tereikia sudėti visus ingredientus į indą ir laukti, kol čianachai bus paruošti.
Gaivios pikantiškos salotos. Vištieną galima keisti lašiša. Pikantiškas salotas gardinkite sezamo aliejumi.
Kugelis iš šviežių bulvių – pats skaniausias. Baltas, purus ir be galo skanus. Šiam kugeliui išskirtinumo suteikia kietasis sūris.
Ieškantiems naujo pietų recepto siūlome pasiruošti vištienos filė, troškinta grietinėlėje su špinatais. Švelnaus skonio patiekalas, kurį noriai valgys ir vaikai. Vištienos filė, troškinta grietinėlėje su špinatais, puikiai tiks ir vakarienei.
Kai norisi greito maisto, pasigaminkite mėsainį su vištiena. Rinkitės bandeles, kurios keptos iš pilno grūdo miltų, įdarykite ją vištienos filė ir nepagailėkite daržovių. Taip turėsite sveiką ir gardų mėsainį su vištiena.
Labai švelnaus skonio vištienos sriuba. Kadangi ji pakankamai tiršta, tad yra labai soti. Vis tik vištienos sriubos kitai dienai nelieka.