vištienos sultinys

171 straipsnių

Takai – meksikietiškos virtuvės simbolis, atspindintis šio krašto skonių, spalvų, tekstūrų įvairovę ir margumą. Meksikiečių teigimu, yra daugiau nei 20 tūkstančių takų receptų. Tokia takų receptų gausa tik įrodo, kad šis patiekalas – ne tik lengvai pagaminamas ir skanus, bet ir suteikiantis progą im...

2024.08.14 00:00

Laukia ypatingi pietūs, jei jiems gaminsite kiaulienos šonkaulius su bulvių koše. Minkšta sultinga mėsa ir lyg aksominė bulvių košė sukurs nepamirštamą laiką su artimaisiais, tikina virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks. Kiaulienos šonkaulius su bulvių koše ragaukite, kol patiekalas karšt...

2024.06.19 00:00

Šiems pietums pagaminti daug ingredientų nereikia – gardžią morkų sriubą išvirsite iš kelių daržovių. Trintą sriubą patiekite su sočiomis empanadomis – jų niekas neatsisakys. Morkų sriuba su empanadomis – tai, ko reikia kiek vėsesnę dieną.

2024.04.22 00:00