Gaminimo trukmė – apie 30 min. Troškinimo trukmė – 10–30 min. Produktų kiekis nurodytas 4 porcijoms.
vištienos troškinys
3 straipsnių
Ant šventinio stalo – gilią istoriją menantis vištienos troškinys ir burnoje tirpstantys kakaviniai sausainiai (4)
Šventinį savaitgalį virtuvės šefas Gian Luca Demarco vėl siūlo susipažinti su klasikiniais, gilią istoriją turinčiais itališkais patiekalais. Pasak kulinarijos šefo, nors patiekalas buvo pradėtas gaminti medžiotojų dar gilioje senovėje, miškuose ant laužo, tačiau ir šiais laikais jis yra tarp mėgsta...
„Kulinarinė studija“ – naujas VMG laidų formatas, puikiai tinkantis skubantiems, bet nemėgstantiems rutinos: šioje laidų serijoje rasite paprastų, tačiau dar nepabodusių patiekalų receptus, kuriuos galite pasigaminti iš lengvai prekybos centruose ar turguje randamų produktų. Šįkart Alfas atskleis pa...