Žuvis ir jūros gėrybės

86 straipsnių

Esta Galgatavičiūtė, tinklalapio „Valgau be sąžinės graužimo“ autorė

Lašiša likusi nuo vakar pietų, kaip ir bulvės. Pridėjus dar keletą ingredientų, gauname puikias salotas pietums.

LRT Televizijos laida „Labas rytas, Lietuva“, LRT.lt

Siūlome pamatyti, kaip gaminamas tradicinis portugališkas troškinys kataplana. Jūros gėrybės, daržovės, čiorisas ir ryškiausios spalvos – vienoje lėkštėje.

Lapkričio 24–27 dienomis Lietuvoje vykusio antrojo Austrių festivalio organizatoriai įsitikino, kad šalyje jaučiamas stiprus tokio tipo pramogų stygius – prie festivalio prisijungę net 39 restoranai iš trijų didžiųjų šalies miestų ištuštino visas turėtas austrių atsargas, o pirmą kartą organizuotame...

Jūratė Juršienė, Rinatas Chairulinas DELFI TV

Ragaudami gurmaniškus skanėstus dažnai net nesusimąstome, kokį kelią produktui tenka nueiti, kad jis pavirstų gundančiu patiekalu. Štai kad ir austrės. Ar žinojote, kad jos auginamos trejus metus, per tą laiką bent tris kartus rankomis perrenkamos, o paskui dar pusmetį brandinamos, kad įgytų tikrąjį...