Išmanusis laikrodis Garmin fenix 7X Solar

„Garmin“ kompanija garsėja išmaniųjų laikrodžių su daugybe pažangių sporto funkcijų gamyba. Ne išimtis ir „Garmin Fenix 7X Pro Solar“ – išmanusis laikrodis su itin talpia baterija, saulės energijos įkrovimu ir integruotu žibintuvėliu. Jis ypač patiks uoliems sporto ir lauko veiklos mėgėjams, tačiau turėtų patenkinti kiekvieną, kuris užsiima kokia nors fizine veikla. Jis turi nepaprastai daug funkcijų (nemažai jo naudotojų nepasinaudos visomis, tačiau kiekvienas ras ką nors tinkamo sau), puikų baterijos veikimo laiką, gana stilingą (kaip sportiniam įrenginiui) dizainą ir žibintuvėlį. Be to, jis pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų ir yra labai patvarus. Vis dėlto reikia pabrėžti, kad dėl savo dydžio jis labiau tinka žmonėms su didesniais riešais. Jei ieškote išmaniojo laikrodžio, skirto pirmiausia sportui, „Garmin Fenix 7X Pro Solar“ bus puikus pasirinkimas. Žinoma, jei turite pakankamai biudžeto, nes šis išmanusis laikrodis nėra pigiausias, tačiau kokybės ir kainos santykis daro jį labai geru pirkiniu.

Išmanusis laikrodis Redmi Watch 4

„Xiaomi Redmi Watch 4“ atrodo kaip kelis kartus brangesnis „Apple Watch“ išmanusis laikrodis. Šiame modelyje kinai pirmą kartą pasirinko metalinį, tiksliau - aliumininį rėmelį. Anksčiau jie naudojo tik plastikinį. Be to, pliusas yra ir judanti karūnėlė, kuri leidžia slinkti per ekrane esantį turinį. Šis išmanusis laikrodis gali pasigirti daugiau nei 150 palaikomų sporto režimų ir net iki 20 dienų baterijos veikimu. Žinoma, „Redmi Watch 4“ turi visas populiariausias sveikatingumo stebėjimo funkcijas. Dar viena naudinga funkcija - galimybė skambinti balsu per integruotą garsiakalbį ir mikrofoną. Tačiau į laikrodį negalėsite įdėti SIM kortelės - reikalingas „Bluetooth“ ryšys su telefonu. Iš svarbesnių funkcijų iš esmės čia trūksta tik bekontakčių mokėjimų, tačiau turint omenyje šio įrenginio kainą, jam galima tai atleisti.

Išmanusis laikrodis Xiaomi Watch S3

„Xiaomi Watch S3“ yra paprastas ir labai funkcionalus išmanusis laikrodis, idealiai tinkantis žmonėms, kurie nori turėti rimtesnį įrenginį nei išmanioji apyrankė. Toks išmanusis laikrodis turi daug patogesnę sąsają nei apyrankė, veikia greičiau ir turi didesnį ekraną. „Watch S3“ turi keletą reikšmingų privalumų. Visų pirma, jis išties stilingai atrodo, yra gerai pagamintas ir siūlo 150 skirtingų sporto disciplinų stebėjimą. Taip pat turime dviejų dažnių palydovinę lokalizacijos sistemą, sinchronizaciją su „Strava“ ir pakankamai ryškų ekraną.

„Xiaomi Watch S3“ palaiko NFC, tad su juo galima atsiskaityti bekontakčiu būdu, kas šiuolaikiniam žmogui tikrai svarbu. „Xiaomi Watch S3“ yra geras pasirinkimas visiems, kurie tik pradeda ar nori pradėti sporto ir išmaniųjų laikrodžių nuotykį.

Išmanusis laikrodis Samsung Galaxy Watch 6 Classic

„Galaxy Watch“ išmanieji laikrodžiai yra beveik kultinė serija. Tai liudija jų ilgametis buvimas rinkoje ir didelis populiarumas visame pasaulyje. „Samsung Galaxy Watch 6“ yra puikus išmanusis laikrodis mėgstantiems fizinį aktyvumą. Jį ypač įvertins tie, kurie mėgsta kontroliuoti savo sveikatą. Prietaisas taip pat leidžia laikyti pirštą ant pulso, kalbant apie kasdienius reikalus ir pramogas - ypač jei naudojate kitus „Samsung Galaxy“ ekosistemos įrenginius. Lyginant, su „Samsung Galaxy Watch 6“, modelis „Classic" yra pagamintas iš geresnės ir kokybiškesnės medžiagos - nerūdijančio plieno („Samsung Galaxy Watch 6“ pagamintas iš aliuminio). Klasikiniame variante rasite unikalų sukamąjį rėmelį aplink ekrano perimetrą. Klasikinis variantas taip pat yra tvirtesnis ir sunkesnis. Funkcijų, naudojamų jutiklių ar baterijos našumo prasmėmis abu modeliai nesiskiria. Varle.lt specialistai „Samsung Galaxy Watch 6 Classic“ rekomenduoja žmonėms, kurie ieško gana elegantiško išmaniojo laikrodžio modelio ir mano, kad „Galaxy Watch 6“ yra pernelyg sportiškas.

Išmanusis laikrodis Garett Sport Activity

Išmanusis laikrodis „Garett Sport Activity“, kaip nurodo jo pavadinimas, sukurtas aktyviems žmonėms. Jo sistemoje rasite tokias funkcijas kaip pulsometras, kraujospūdžio matuoklis, pulsoksimetras ir kvėpavimo treniruotė, kurios padės rūpintis savimi. Taip pat nepagailėta sporto režimų: vaikščiojimas, bėgimas, dviratis, šokdynė, badmintonas, krepšinis, futbolas, plaukimas. Jų dėka galima lengvai stebėti pasiekimus ir dar geriau dirbti su savo kūno forma. Jutiklinis ir išlenktas ekranas labai elegantiškai atrodo ant riešo. „Garett Sport Activity“ laikrodis yra nebrangus, bet puikus pasirinkimas studentams, kurie nori paprasto, bet funkcionalaus įrenginio.

Išmanusis laikrodis Garmin Venu® 3

„Garmin Venu 3S“ yra išmanusis laikrodis, kuriame suderintas universalumas ir inovacijos. Pažangios sveikatos ir sporto funkcijos, elegantiškas dizainas ir ilgas baterijos veikimo laikas daro jį patraukliu pasirinkimu tiek sportininkams, tiek kasdien sveikata besirūpinantiems žmonėms. Nors jo kaina nėra viena mažiausių, „Venu 3S“ siūloma kokybė ir funkcionalumas tikrai yra to verti. „Garmin Venu 3S“ pateisins net pakankamai reiklių naudotojų lūkesčius. Jo universalumas kartu su pažangiomis funkcijomis ir elegantišku dizainu daro jį puikiu pasirinkimu tiems, kurie nori derinti fizinį aktyvumą su moderniu gyvenimo būdu.

Išmanusis laikrodis Apple Watch SE

„Apple Watch SE“ žada puikų kainos ir kokybės santykį ir yra vienas populiariausių išmaniųjų laikrodžių rinkoje. Tai pigiausias rinkoje esantis „Apple Watch“ išmanusis laikrodis, kurio pakanka pagrindiniam sveikatos ir sportinės veiklos stebėjimui. Pasak Varle.lt specialistų, lyginant su kitais išmaniaisiais laikrodžiais, jo funkcijų rinkinys yra ribotas, tačiau pilnai pakanka kasdieniam naudojimui. Šis modelis itin mėgstamas jaunimo, yra prieinamas kelių dydžių ir spalvų variantų. „Apple Watch SE“ tikrai rekomenduojamas rinktis tiems, kurie naudojasi „iPhone“ išmaniaisiais telefonais, dėl itin puikiai bei patogiai subalansuotos šių įrenginių ekosistemos.

Išmanusis laikrodis Coros Pace 3

„Coros Pace 3“ yra idealus partneris įvairių sporto šakų mėgėjams, kurie vertina lengvumą, ergonomiškumą, ilgą veikimo laiką ir itin pažangią treniruočių duomenų analizės sistemą. Reiktų paminėti, kad šis gamintojas tikrai atsižvelgia į naudotojų poreikius. To pavyzdys neabejotinai yra muzikos atkūrimo galimybės įdiegimas, pulsoksimetro pridėjimas, taip pat dažni programinės įrangos atnaujinimai, kuriuose pateikiami sistemos patobulinimai ir pataisymai. Dėl daugybės sporto režimų „Pace 3“ yra nepaprastai daugiafunkcinis įrenginys, kurio privalumus įvertins ir studentai, ir jų tėvai.

Išmanusis laikrodis Polar Pacer

„Polar Pacer“ yra idealus laikrodis visiems, kurie pradeda savo bėgimo nuotykius. Jis užtikrina paprastą naudojimą, tačiau taip pat turi būtinas funkcijas, skirtas treniruotėms, miegui ir atsistatymui stebėti, kurios padės pamilti bėgimą. „Polar Pacer“ padės pradedantiems bėgikams suprasti, kaip treniruotės veikia jų organizmą, užtikrindamas, kad jie ras tinkamą intensyvumą ir bėgimo tempą. Atlikdami naują ėjimo testą, pradedantieji bėgikai gali lengvai įvertinti savo fizinę būklę, remdamiesi VO2max rodikliu (nustatančiu, kiek deguonies organizmas gali panaudoti treniruočių metu). Testo rezultatas gaunamas vos po 15 minučių ėjimo lygiu paviršiumi. „Polar Pacer“ yra aprūpintas funkcijomis, kurios suteikia individualias gaires bei leidžia personalizuoti bėgimo treniruotes. Tai užtikrins, kad kiekvienas bėgimas turės ypatingą reikšmę, padės išvengti traumų ir klaidingų treniruočių sprendimų.

Išmanusis laikrodis Amazfit Bip 5

„Amazfit Bip 5“ yra neabejotinai įdomus išmanusis laikrodis už prieinamą kainą. Kaip privalumus Varle.lt specialistai išskiria čia didelį ekraną, lengvą laikrodžio konstrukciją ir didelį sporto režimų pasirinkimą. Prietaisas leidžia atlikti telefoninius skambučius tiesiogiai iš laikrodžio, taip pat stebi sveikatos būklę ir fizinį aktyvumą. Mobilioji programėlė yra aiški ir surenka visas svarbias statistikas vienoje vietoje. Jei reikėtų išvardinti kokius nors trūkumus, tai būtų pasenęs TFT ekranas. Tačiau į tai galima užmerkti akis, atsižvelgiant į šio modelio žemą kainą. Be to, reikėtų atkreipti dėmesį į automatinio ryškumo reguliavimo ir Always-On-Display funkcijų trūkumą. Jei šios funkcijos jums svarbios, rekomenduojama rinktis jau minėtąjį „Redmi Watch 4“, kuris yra toje pačioje kainų kategorijoje.