„Copilot+ PC“ kompiuteriai yra efektyviausi „Windows“ kategorijoje – jie duomenis apdoroja iki dviejų kartų greičiau, suvartodami mažiau energijos. Tai – „Windows“ kompiuterių spartos ir išmanumo etalonas. Geriausias šioje klasėje DI ir vietinis NPU (neuronų procesorius) su nauju galingu lustu, užtikrinančiu įspūdingą apdorojimo spartą– daugiau nei 40 TOPS (trilijonų operacijų per sekundę), sutaupys iki penkių valandų jūsų laiko per savaitę. Visų laikų efektyviausias pagal energijos vartojimą akumuliatorius garantuoja, kad kompiuteris veiks visą dieną, ir leidžia išmėginti pažangiausius DI modelius. Taigi „Copilot+ PC“ kompiuteriai siūlo galimybes, kurių nesuteikia joks kitas kompiuteris.

Microsoft Windows Copilot+ kompiuteriai

Pastaruoju metu, dirbdami su „Copilot“, pastebėjome neįtikėtiną dirbtinio intelekto pažangą debesų kompiuterijos srityje, viršijusią mūsų lūkesčius. Atėjo laikas naujam etapui, kuris išsiskirs į įrangą orientuotomis DI naujovėmis. „Microsoft“ visiškai pakeitė kompiuterį – nuo lustų iki operacinės sistemos, nuo taikomųjų programų iki debesijos. Dabar jame naudojamas dirbtinis intelektas, o tai žymi reikšmingiausią „Windows“ platformos pokytį per pastarąjį dešimtmetį. Visa tai „Microsoft“ su partneriais pasiekė sukūrę visiškai naują sistemos architektūrą, kuri pagrįsta centrinio procesoriaus (CPU), grafikos procesoriaus (GPU) ir didelio našumo neuroninio apdorojimo bloko (NPU) galia.

„Copilot+ PC“ įdiegta įvairių įdomių ir naudingų DI funkcijų, pavyzdžiui, DI vaizdų generavimas ir redagavimas lokaliai prieinamas naudojant taikomąsias programas „Windows Easel“ ir „Photos“. Patobulinti „Windows Studio“ efektai skirti balso ir vaizdo kokybei pagerinti, kai naudojama kamera. Operacinė sistema „Windows“ pateikia subtitrus, greitai išversdama tiesioginę transliaciją ar garso įrašą anglų kalba, ir palaiko tikralaikį vertimą iš daugiau nei 40 kalbų, todėl galima lengvai bendrauti su draugais, kolegomis ir susipažinti su tarptautiniu turiniu.

Microsoft Windows Copilot+ kompiuteriai

Kiekviename „Copilot+ PC“ kompiuteryje įdiegtas efektyvus DI asistentas, kurį galima išsikviesti vienu palietimu – „Copilot“ klaviatūroje yra tam skirtas naujas mygtukas. „Copilot“ suteikia naudotojams viską, ko jie tikisi, nes jame įdiegta įvairių taikomųjų programų. Pats įrenginys taip pat yra racionalizuotas – paprasto, tačiau įspūdingo ir pritaikomo dizaino. 

Microsoft Windows Copilot+ kompiuteriai

Technologijų entuziastai gali rinktis kompiuterius iš aukščiausios kokybės „Copilot+ PC“ asortimento. Šie kompiuteriai yra su pažangiais „Qualcomm Snapdragon“ procesoriais. Šiuo metu Baltijos šalyse galima įsigyti „ASUS Vivobook 15 S“, „Lenovo Yoga Slim 7“, „Microsoft Surface Pro“ ir „Microsoft Surface Laptop“.

Peržiūrėkite pasiūlymą čia: www.mynextdevice.eu

Microsoft Windows Copilot+ kompiuteriai