Tarptautinės ryšių su visuomene asociacijos IPRA rengiamuose kasmetiniuose „Golden World Awards for Excellence“ apdovanojimuose buvo įvertintas novatoriškas „Wargaming“ požiūris ir energija, kuriant paveikias ryšių su visuomene ir darbdavio prekės ženklo kūrimo kampanijas, sulaukiančias tiek žaidėjų, tiek platesnių bendruomenių įsitraukimo. Tokia kampanija buvo pripažintas „XP Boost Meetup“ renginių ciklas, sulaukęs apdovanojimo kategorijoje „Geriausias darbdavio prekės ženklo valdymo renginys“.

Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai

„Konkurencingoje Europos žaidimų industrijoje gebėjimas pritraukti geriausius talentus suteikia svarbų pranašumą. Atlikę tyrimus ir vietos renginių analizę, supratome, kad Vilniuje ir Prahoje industrijos bendruomenei trūksta progų susitikti po darbo, dalytis savo kompetencijomis ir bičiulystės dvasia. Vos per vienus metus „XP Boost“ žaidimų profesionalams tapo kultiniais ir kone privalomais renginiais“, – pastebi „Wargaming Vilnius“ verslo operacijų ir prekės ženklo vadovė Rasa Kulionytė.

Pasak jos, „XP Boost“ renginiai greitai išpopuliarėjo, nes juos kuriant buvo siekiama nutolti nuo dažnai nuobodžių ir pasikartojančių formatų, iki tol dominavusių žaidimų industrijoje. 

Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai

„Norėjome, kad renginių dalyviai gautų galimybę paspartinti savo asmeninį ir profesinį augimą – stiprinti įgūdžius, žinias ir ryšius. Bet kartu siekėme, kad renginiai būtų dinamiški, įtraukūs ir spinduliuotų entuziazmą, atspindintį gyvybingą žaidimų bendruomenės dvasią“, – pažymi R. Kulionytė. 

Kiekvieno „XP Boost“ susitikimo svečiai gauna progą pasiklausyti „Wargaming“ ekspertų pranešimų bei užmegzti naujų kontaktų. Renginius taip pat praturtina unikali pramoginė veikla, pavyzdžiui VR patirtis, „stand up“ komedijos pasirodymas, „streamerio“ kėdės išbandymas video studijose ar „cosplay“ vakarėlis.   

„Praėjus metams nuo pirmojo renginio atlikta apklausa parodė, kad „XP Boost“ žaidimų industrijos bendruomenėje dabar yra labai gerai žinomas vardas ir populiariausias žaidimų profesionalų pasirinkimas susitikimams“, – džiaugiasi „Wargaming“ bendruomenės koordinatorė Diana Petru. 

Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai

Ji pažymi, kad gerai išvystyta koncepcija leido plačiai skelbti žinias skirtingoms bendruomenėms apie karjeros „Wargaming“ galimybes. Pranešimų temos „XP Boost“ renginiuose buvo kuriamos taip, kad akcentuotų pagrindinius vaidmenis ir atkreiptų dėmesį į laisvas darbo pozicijas vietiniuose „Wargaming“ biuruose. Pavyzdžiui, jei buvo siekiama pritraukti talentingų dizainerių, pranešėjai kalbėjo apie meno išraiškas žaidimuose ir panašiai. 

Svarbiausiuose Europos centruose – Vilniuje, Prahoje – reguliariai vykstantys „XP Boost“ renginiai buvo sukurti siekiant skatinti vietos vaizdo žaidimų bendruomenių augimą, vienijant profesionalus, palengvinant diskusijas apie sektoriaus tendencijas ir propaguojant „Wargaming“ karjeros perspektyvas.

Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai

Įmonė gauna daug klausimų apie artėjančius renginius, tad nekantraujantiems skelbia naujieną – jau spalio 24 d. „Wargaming“ kviečia į „XP Boost“ renginį, skirtą žaidimų kūrimo profesionalams. Renginio metu bus galima išgirsti dvi išskirtines temas: „Lyderystė žaidimų kūrime: kaip pasiruošti sėkmei arba nesėkmei“ ir „Mąstymas už ribų: tankai kaip neįprastų meno instaliacijų ašis“. Daugiau informacijos ir registracija – https://lnkd.in/eQ-p85Gn