Profesinė Ignaco kelionė prasidėjo jam baigus taikomosios informatikos ir verslo bei IT sprendimų studijas Liuveno-Limburgo aukštojoje mokykloje (UCLL). Vėliau jis įsidarbino kibernetinio saugumo konsultacijų srityje, įgijo vertingos patirties įmonėje „Ordina“, vėliau tapo „PwC“ kibernetinio saugumo vadovu ir konsultavo dideles korporacijas kibernetinio saugumo strategijų klausimais. Jo atsidavimas ir kompetencija pelnė tiek kolegų, tiek klientų pripažinimą bei pagarbą.

Be karjeros kibernetinio saugumo srityje, nepaisydamas ankstesnių fizinių sunkumų Ignacas pradėjo dalyvauti „IronMan“ varžybose. Jo kelionė nuo sunkiai vaikščiojančio iki įveikiančio sunkius „IronMan“ iššūkius yra puikus priminimas, kad atkaklumas veda prie reikšmingų pergalių. Nuosekliai treniruodamasis ir palaikomas nepalaužiamo ryžto Ignacas ne tik pasiekė asmeninių sportinių tikslų, bet ir įkvėpė kitus peržengti savo ribas.

„BMI Executive Institute“ Briuselyje alumno Ignaco kelionė

Paklausus apie išmoktas pamokas ruošiantis didžiulės ištvermės reikalaujančioms varžyboms, Ignacas išskyrė discipliną:

„Labai svarbu gebėti gerai valdyti ir planuoti laiką. Kitas svarbus momentas – stengtis išlaikyti pusiausvyrą. Kiek vėliau steigiant savo įmonę šios pamokos itin pravertė – buvo reikalingas toks pat atsidavimas ir dėmesys mažiausioms smulkmenoms.“, teigė Ignacas.

„BMI Executive Institute“ Briuselyje alumno Ignaco kelionė

Reikšmingą vaidmenį, anot EMBA programos alumno, pasiruošimo procese atlieka ir aplinka. Itin sunkiais momentais būtina turėti įkvėpimo ir motyvacijos šaltinį. Pastarasis Ignacui buvo jo partnerė Jentė, taip pat aiškūs tikslai ir tikėjimas, kad atkaklumas galiausiai veda į sėkmę.

„BMI Executive Institute“ Briuselyje alumno Ignaco kelionė

Norėdamas pagilinti žinias verslo operacijų ir vadovavimo srityse, Ignacas baigė EMBA programą, organizuojamą „BMI Executive Institute“ kartu su Belgijos Liuveno verslo mokykla. Ši programa suteikė Ignacui reikiamų įrankių ir žinių, padedančių įveikti sudėtingas antreprenerystės ir vadovavimo problemas, suformavo jo požiūrį į sprendimų priėmimą ir strateginį planavimą. Šalia to, taip pat atvėrė duris ir į platų alumnų tinklą – bendruomenę, taip pat kaip jis tikinčią mokymosi visą gyvenimą konceptu.

Neseniai Ignacas su žmona Jente įkūrė sporto įmonę „Work-Out“, kurios tikslas – ugdyti aistrą sportui ir mankštai verslo aplinkoje:

„Work-Out“ skirta asmenims, kurie nori būti aktyvesni. Siekiame pokyčių perkeldami treniruotes tiesiai į darbo vietas ir skatindami sveikiau gyventi“, teigia Ignacas.

Užtikrindami sąlygas išlikti aktyviems nepaliekant fizinės darbo vietos jie įgalina darbuotojus prioritetą teikti savo sveikatai ir gerovei. Inovatyvus požiūris į įmonių darbuotojų sveikatingumą sulaukė dėmesio ir pagyrimų, todėl „Work-Out“ tapo šios srities lydere.

Kalbėdamas apie ateities planus, „BMI Executive Institute“ Briuselyje alumnas išskiria du esminius:

„Tarp profesinių siekių – auganti „Work-Out“ įmonė ir nuostabi komanda. Tarp asmeninių – daugiau „IronMan“ varžybų.“

Paprašius pasidalinti patarimais, kaip rasti stiprybės įveikti kylančius iššūkius, Ignacas skatina nenuleisti rankų ir į sunkumus žvelgti kaip į tarpinę stotelę siekiant galutinių tikslų:

„Net ir susidurdami su sunkumais toliau siekite savo svajonių ir nekreipkite dėmesio į neigiamą aplinkinių nuomonę. Kiek įmanoma, išlikite lankstūs trumpuoju laikotarpiu, tačiau esminį dėmesį sutelkite į ilgalaikius tikslus.“