Aukso medalio laimėtoja - jau „Fielmann“ optikose!

Kurdami naujausią TRANSITIONS® GEN S™ akių apsaugos technologiją, kuri rugsėjo pabaigoje Paryžiuje vykusioje pasaulinėje optikos parodoje SILMO pelnė prestižinį aukso d'Or medalį 120-ies mokslininkų komanda ne tik galvojo apie šiandienos iššūkius akims, bet ir žmonijos ateities poreikius. Todėl apart raiškaus matymo svarbos, buvo skiriamas didelis dėmesys patogumui, greitai reakcijai į aplinkos šviesą ir asmenybę atskleidžiančio stiliaus sukūrimui.

SILMO d'Or apdovanojimai

GEN SPEED™ - ypatingai greita reakcija į aplinkos šviesą

Pradėdami labiau vertinti naujųjų technologijų naudą ir patogumą vis didesnį pagreitį pagaunančioje kasdienybėje, išmaniųjų akinių mylėtojai uždavė naują užduotį regos pokyčius tyrinėjantiems mokslininkams - sukurti akinių lęšius, kurie dar greičiau reaguotų į aplinkos šviesą, t. y. išėjus į lauką jie akimirksniu prisitaikytų prie lauko šviesos intensyvumo, o įėjus į patalpą - kuo greičiau taptų šviesiais. Naujosios GEN S™ kartos akinių lęšiai net dukart greičiau reaguoja į aplinkos šviesą, t.y.:

  • mažiau nei per 2 sek. užtamsėja iki 1 tamsumo kategorijos,

  • mažiau nei per 7 sek. pasiekia 2 tamsumo kategoriją,

  • mažiau nei per 25 sek. tampa 3 tamsumo kategorijos akiniais nuo saulės.

Nuo šiol net ir didžiausi nekantruoliai galės džiaugtis nejuntamu pokyčiu, o akys net nespės sureaguoti į erzinantį aplinkos šviesos pasikeitimą.

GEN SMART™ - HD raiškos matymo kokybė

Drastiškai besikeičiant aplinkos šviesai, mūsų akys nuolat susiduria su aplinkos šviesos "triukšmu", kuris ne tik blogina matymo kokybę, bet ir priverčia akis nuolat įsitempti, kas ilgainiui silpnina mūsų regą. Naujosios GEN S™ kartos užduotis - susidoroti su visais aplinkos trikdžiais, kad akys patirtų kuo mažiau streso. Todėl orientuojantis į aplinkos matymo raišką, nuo šiol TRANSITIONS® gali užtikrinti maksimalią apsaugą:

  • filtruojant mėlyno spektro šviesą iki 32% esant šviesiam lęšiui ir iki 85% jam užtamsėjus,

  • 100% blokuojant kenksmingus UVA&UVB spindulius.

Džiugi žinia turintiems itin jautrias akis - keičiantis aplinkos apšvietimui, naujoji GEN S™ karta 39% greičiau atkuria raiškų matymą ir 39,5% sumažina jautrumą aplinkos šviesos kontrastui. Šį technologinį pokytį teigiamai įvertino net 91% klinikiniuose tyrimuose dalyvavusių akinių nešiotojų, teigusių, kad bet kokiomis aplinkos šviesos sąlygomis jų akys jautėsi natūraliai ir nepatyrė įtampos.

GEN STYLE™ - spalvų paletė net ir išrankiausiam skoniui

Patirtis parodė, kad šiandienos akiniuočių bendruomenė nori ne tik raiškiai matyti, maksimaliai saugoti savo akis, jaustis patogiai, bet ir atrodyti stilingai. Tam, kad pavyktų įgalinti savo vidinį stilistą, jai svarbus ne tik platus spalvų pasirinkimas, bet ir harmoningas tamsėjimo/atšviesėjimo pokytis bei maksimalus matymo skaidrumas.

Todėl naujoji GEN S™ karta pasipildė įspūdinga rubino (RUBY) spalva, kurios užburiantis žavesys pritraukia dėmesį, nes simbolizuoja meilę, aistrą ir tuo pačiu rafinuotumą.

Mylintys stebėti dangų ar banguojančią jūra, neretai renkasi karališką tamsiai mėlyną (SAPPHIRE), išreiškiančią patikimumą ir pastovumą.

Ieškantys atsinaujinimo, atjaunėjimo ar harmonijos, domisi gaivumo suteikiančia žalia (EMERALD), reiškiančia pusiausvyrą ir prabangą.

Siekiantys jaustis saugiai ir nenorintys išsiskirti iš minios, dėmesį kreipia į klasikinę rudą (BROWN), savyje slepiančią nesenstančią klasiką, rafinuotumą ir paprastumą.

Transitions GEN S spalvos

Esantys neabejingi neutraliam ir universaliam stiliui, tuo pačiu nemėgstantys

eksperimentuoti, renkasi saugų pilką (GREY) atspalvį.

Džiaugsmingos, energijos pilnos asmenybės mėgsta gintarinį (AMBER) žvilgsnį į pasaulį, kuris visuomet yra optimistiškas ir šiltas.

Norintys išlikti paslaptingais, intriguojančiais, tuo pačiu jausmingais ir grakščiais, neginčytinu pasirinkimu mato violetinę (AMETHYST) spalvą, charakteringai atskleidžiančią ją pasirinkusio žmogaus asmenybę.

Subtilią pilkšvai žalią (GRAPHITE GREEN) jau spėjo pamilti praktikuojantys ramybę, siekiantys būti arčiau su gamta, prijaučiantys ekologijos idėjoms.

Transitions GEN S nauja RUBY spalva

Tam, kad būtų sukurtos šios stilingos, sodrios spalvos, koloristikos profesionalų komanda išbandė daugiau nei 100.000 skirtingų spalvų derinių ir ištestavo daugiau nei 1500 fotochrominių ruošinių. Ir visa tai tam, kad ne tik būtų sugriauti iki šiol gajūs mitai apie TRANSITIONS® sąsajas su senjorų akiniais, bet ir užauginta jaunosios kartos meilė bei rūpestis savo akimis. Džiugi žinia ta, kad naujausių atliktų tyrimų duomenimis, į aplinką reaguojančius išmaniuosius stilingus akinius kaip pirmąjį ir vienintelį pasirinkimą renkasi net 80% 20mečių - 30mečių. Ir vis daugiau vaikų Lietuvoje juos įvertinta kaip supergalių turinčius akinukus, kurie ne tik saugo augančias ir itin pažeidžiamas akis, bet ir kietai atrodo draugų tarpe.

Ateikite į „Fielmann“ ir išbandykite gyvai naujausios GEN S™ kartos akinių lęšius, turinčius savyje trijų S galią - Spartą, Sumanumą ir Stilių!