Pagrindinis darbo paieškos ir atrankos tikslas – kuo geresnė darbuotojo ir darbo atitiktis, lemianti didesnį darbuotojo pasitenkinimą nauju darbu, geresnį darbo rezultatą, sėkmingesnę karjerą ir darbdavio bei darbuotojo kartu nueitą ilgesnį kelią. Be to, ir kandidatai, ir darbdaviai nori patarimų ir įžvalgų, padedančių orientuotis darbo rinkoje, kuo greitesnio ir sklandesnio paieškos proceso, kuriame nereikia ilgai studijuoti darbo skelbimų ar kandidatų gyvenimo aprašymo.

Ieškant darbo / darbuotojo dominuoja trys pagrindiniai metodai – paieška per darbo skelbimus, galvų medžioklė ir paties kandidato kreipimasis į įmonę, kurioje jis norėtų darbuotis.

Šie sprendimai įgyvendinami sumaniame darbo skelbimų portale HRIZER, kuris, siekiant palengvinti darbo ir darbuotojų paieškas, išnaudoja duomenų analitiką ir dirbtinį intelektą.

Kaip HRIZER veikia?

HRIZER taupo ir kandidatų, ir atrankos specialistų laiką, nes iš karto nustato, kiek darbo rinkos šalys tinka viena kitai. Dirbtinis intelektas per kelias sekundes perskaito darbo ieškančiojo gyvenimo aprašymą, remdamasis darbo patirtimi suskaičiuoja kompetencijas, įvertina atlygio lūkesčius ir vietovę, ir sujungia su įmonių reikalavimais. Tad jau netrukus kandidatai mato jų poreikius tiksliausiai atliepiančius darbo pasiūlymus, o atrankų specialistai – pozicijos reikalavimus atitinkančius kandidatus, todėl daugiau netenka ieškoti talentų netinkamų gyvenimo aprašymų šūsnyse.  

Sumanus darbo skelbimų portalas HRIZER

Kaip efektyviai išnaudoti HRIZER teikiamas galimybes ieškant darbo arba darbuotojo?

  • Įprastas, bet visada pasiteisinantis būdas kandidatuoti – įkelti arba sukurti gyvenimo aprašymą ir iš karto pamatyti geriausiai jūsų įgūdžius atitinkančius darbo pasiūlymus. Sukūrus gyvenimo aprašymą, sistema kaip mat pasiūlo darbo skelbimus, kurių kriterijus atitinkate geriausiai. Vos spustelėjus mygtuką „KANDIDATUOTI“ prasideda jūsų kelias atrankoje.

Yra ir dar paprastesnis būdas kandidatuoti į jūsų įgūdžius, atlygio lūkesčius ir vietovę atitinkančias pozicijas – aktyvuokite automatinio kandidatavimo funkciją ir HRIZER visą darbą atliks už jus.

  • Specialistai vangiai kandidatuoja į siūlomą poziciją? Patarimas darbdaviams – drąsiai imkitės iniciatyvos patys. Vos įkėlę darbo skelbimą matysite tuos specialistus, kurie atitinka bent dalį jūsų skelbimo reikalavimų. Naršykite po atitikčių bazę ir tikslingai kalbinkite portalo naudotojus, kurie jūsų pozicijos kriterijus atitinka geriausiai. Portale įdiegta susirašinėjimo funkcija atveria galimybę patogiai, neišeinant iš paskyros, susisiekti su kandidatu – išnaudokite ją.

Dar vienas privalumas, kurį suteikia HRIZER – galite ne tik kaupti kandidatų bazę išsisaugodami visų sudominusių kandidatų CV, bet ir žymėtis pastabas apie projekto eigą, pasirašyti komentarus apie kiekvieną kandidatą ateičiai.

  • Kandidatai taip pat turi galimybę pademonstruoti savo motyvaciją ir užmegzti kontaktą su darbdaviu pirmieji. HRIZER portale įmonės talpina savo prisistatymus. Konkretaus darbdavio puslapyje visuomet galite tiesiai už atrankas atsakingam įmonės atstovui parašyti, kad norite dirbti šioje bendrovėje. Jūsų iniciatyva tikrai bus įvertinta!

HRIZER ne tik taupo kandidatų ir atrankos specialistų laiką, bet ir apjungia inovatyviausius darbo ir darbuotojo paieškos būdus – belieka išmėginti, kuris geriausiai veikia jums. Ar jau esate HRIZER narys?