„Vasara, vaikai ir ledai puikiai sutaria tarpusavyje. Sunku būtų rasti mažąjį smaližių, kuriam šis skanėstas tokiu metų laiku nėra pats gardžiausias. Kartu ledai – simbolis nerūpestingos vaikystės, o būtent tokia augdamas turėtų mėgautis kiekvienas. Pernai ši mūsų akcija sulaukė didžiulio susidomėjimo, tad šiais metais nusprendėme nemokamų porcijų skaičių padidinti perpus. Tikimės, kad užteks visiems“, – teigia idėjos sumanytojas, verslininkas Laurynas Rimavičius.
Graži tradicija ketvirtadienį nuo 16 valandos bus įgyvendinta dar vienoje iš J. Basanavičiaus gatvėje įsikūrusių „Yogugu“ ledainių (prie apžvalgos rato), kuri pirmoji Lietuvoje pasiūlė šviežiai keptus Honkongo burbulinius vaflius, pagardintus itališkais ledais bei lietuviškomis uogomis. Ji – viena iš keturių šiuo prekės ženklu pažymėtų vietų Palangoje, Kunigiškėse bei Šventojoje.
Įmonė taip pat sėkmingai vykdo plėtrą ir užsienyje franšizės pagrindu. „Yogugu“ ledų jau galima paragauti trijose vietose egzotiškame Dubajuje.
Tai – ne vienintelis sostinę į pajūrį prieš dešimtmetį iškeitusio L. Rimavičiaus verslo projektas. Kartu su su partneriais iš Vilniaus jis jau ne vienerius metus Palangoje siūlo atsigaivinti „Formosa“ taivanietiška burbuline arbata.
Visai netrukus verslininkas kurorte kvies išbandyti autentišką uzbekišką plovą. Dar šią vasarą duris Kunigiškėse atvers Vidurio Azijos kulinarines tradicijas puoselėjantis restoranas „Kinza“, kurio patiekalus jau daug metų puikiai vertina vilniečiai.
„Palangą vadinu savo namais ir labai džiaugiuosi čia galėdamas pristatyti tiek daug skonių iš viso pasaulio. Pats esu didelis maisto ir kelionių gerbėjas, tad jaučiu išties didelį malonumą lepinti kitus savais atradimais iš tolimų kraštų“, – šypsosi pats verslininkas.