„Investuodami į mūsų centro infrastruktūrą, atsigręžėme į unikaliu deriniu tarp teniso ir skvošo pasižymintį padelio sportą. Nuo šiol po mūsų stogu kviečiame žaisti ne tik badmintono, teniso ir tinklinio, tačiau ir sparčiai Lietuvoje ir visame pasaulyje populiarėjančio padelio mėgėjus“, - sako „Delfi sporto centro“ vadovas Marius Šiškauskas.

Modernūs padelio kortai atitinka tarptautinės padelio federacijos (FIP) ir Pasaulio padelio turo (WPT) standartus. Kortai dengti oficialia WPT danga „Mondo Supercourt XN“, kuri užtikrina optimalų kamuoliuko atšokimą ir žaidėjų komfortą.

Marius Šiškauskas, „Delfi sporto centro“ vadovas

„Skirtingai nei tenisas, kurį įvaldyti užtrunka kelerius metus, padelis patrauklus tuo, kad pajusti žaidimo malonumą galima jau po kelių treniruočių. Maža to, šis įtraukiantis rakečių sportas tinka tiek jaunam, tiek vyresnio amžiaus žaidėjui, tiek mėgėjui, tiek ir profesionalui. Žaisti ir gerai praleisti laiką taip pat gali mišrios moterų ir vyrų komandos.“, - pasakoja M. Šiškauskas.

Padelio kortai „Delfi sporto centre“

Anot jo, trenerių komandai naujuose kortuose diriguos vienas geriausių Lietuvos padelio trenerių Egidijus Gudavičius. Rotaciniu principu į „Delfi sporto centrą“ bus kviečiami ir treneriai iš Ispanijos, patenkantys į geriausių padelio pasaulio rakečių dešimtuką.

Padelio kortai „Delfi sporto centre“

„Ne tik kviesime treniruotis, bet ir organizuosime padelio turnyrus bei renginius, kurie, tikimės, prisidės prie šio sporto populiarinimo mūsų šalyje“, - sako M. Šiškauskas.

Delfi sporto centras“ įsikūręs itin patogioje sostinės vietoje – šalia tankiai apgyvendinto gyvenamųjų namų kvartalo „Ozo parkas“, „Technopolio“ biurų, prekybos centro „Ozas“ bei „Twinsbet“ arenos. „Sporto megėjų lauksime ir prieš darbą, ir po jo. Daugėjant lankytojų, kurie aktyvioms veikloms skiria ir savo pietų pertrauką, pasiūlysime ir tokią galimybę“, - teigia M. Šiškauskas.

Padelio kortai „Delfi sporto centre“

Anot jo, „Delfi sporto centras“ turi gerų naujienų ir teniso mėgėjams – iš pagrindų atnaujintame teniso korte buvo patiesta aukščiausios kokybės šveicariška kiliminė danga, leidžianti mažinti fizines apkrovas žaidėjų sąnariams ir traumų riziką.

Padelio kortai „Delfi sporto centre“

Po „Delfi sporto centro“ stogu veikia 4 badmintono aikštelės, 4 uždaros paplūdimio tinklinio ir paplūdimio teniso aikštelės, 4 padelio ir itin moderni, aukščiausius standartus atitinkanti teniso aikštelė, taip pat sukurta virš 1000 kv. metrų ploto universalių treniruočių erdvių. Po atviru dangumi šalia komplekso įrengtos 4 paplūdimio tinklinio ir paplūdymio teniso aikštelės.