„iLunch“ kurorto ritmu

Šiuo metu „iLunch” restoranus galima rasti Vilniuje, Kaune, Šiauliuose ir Rygoje. Didmiesčiuose tuos, kas skuba ir ieško kokybiško maisto, „iLunch“ gelbsti jau daugiau nei aštuonerius metus. Tai inovatyvūs sprendimai dienos pietų srityje, kuomet svečiams patiekiamas iš kruopščiai atrinktų produktų gaminamas kokybiškas maistas, neturintis nieko bendro su vadinamuoju greitu maistu.

iLunch Palangoje pristato inovacijas maitinimo sektoriuje

Kokybiškas maistas, greitas jo patiekimas ir kurortams nebūdinga patraukli kaina – puikus derinys, kurį nuo šiol gali įvertinit ir Palangos gyventojai bei miesto svečiai. Ganyklų g. 4 Palangoje įsikūręs restoranas dirba kasdien nuo 11.00 iki 18.00 valandos, tad čia galima ne tik gardžiai pietauti, bet ir pavakarieniauti.

iLunch - tai skanus ir kokybiškas maistas už patrauklią kainą

„Mūsų atidarytas restoranas yra labiau pritaikytas kurorto ritmui, skiriasi jo darbo laikas, svečius kviečiame ir savaitgaliais, pateikiame platų asortimentą gėrimų, kuriuos svečiai gali įsipilti patys, siūlome pasimėgauti kokybiška kava. Jau spėjome sulaukti komplimentų dėl šio sprendimo, kurio nesiūlo kiti Palangos restoranai. Svečiai vertina patogumą, o tai vienas iš mūsų prioritetų“, - apie naująjį „iLunch“ pasakoja jo vadovas Audrius Stanevičius.

iLunch interjeras, kuriuo rūpinosi gausus būrys profesionalų

Kur valgyti pajūryje? Aišku, kad „iLunch“!

„Kaip ir pats pirmasis iLunch restoranas Vilniuje, kurį prieš berods aštuonerius metus atvėrė „Inovatyvūs restoranai“, taip ir ši idėja atidaryti išskirtinę vietą Palangoje kilo iš ilgamečio stebėjimo ir minties, jog čia reikia realaus sprendimo norintiems skaniai ir kokybiškai pavalgyti ir nesukti galvos dėl kainų“ – sako Palangos restorano vadovas A. Stanevičius.

iLunch Palangoje vienu metu kviečia pietauti iki 150 žmonių

Svečių jau laukiantis restoranas Palangoje su žaliuojančia lauko terasa pasižymi erdvumu – vienu metu čia patogiai gali pietauti ar vakarieniauti 150 svečių. Jaukiai įrengta lauko terasa leidžia pasislėpti nuo kaitrios saulės, o ją jau spėjo pamėgti šeimos su vaikučiais, mielai užsuka tiek poilsiautojai, tiek kurorto gyventojai

iLunch jau spėjo įvertinti tiek Palangos gyventojai, tiek miesto svečiai

Kaip teigia „UAB Inovatyvūs restoranai“ vykdomasis direktorius Donatas Vaitasius, franšizės principu atidarytas restoranas Palangoje yra pirmasis žingsnis plėsti veiklą pajūryje. Jo komanda itin kruopščiai renkasi galimus partnerius, nes tai vienas iš kokybės užtikrinimo kriterijų. D. Vaitasius atskleidžia, jog jau labai greitai „iLunch“ galės aplankyti ir gyvenantys ar viešintys Klaipėdoje. Restorano atidarymas uostamiestyje numatomas liepos mėnesį.

iLunch Ganyklų g. 4 Palangoje

Kviečia aplankyti ir įvertinti

Pasakodamas apie tikrą revoliuciją Palangos maitinimo sektoriuje žadantį restoraną A. Stanevičius pabrėžė ne tik tai, jog svečius jau spėjo maloniai nustebinti puikiu kainos ir kokybės santykiu, bet ir pradžiuginti jaukia aplinka, prie kurios kūrimo prisidėjo būrys garsių vardų.

iLunch Palangoje žada tikrą revoliuciją

Palangos „iLunch” interjeru kruopščiai pasirūpino studija „Yes.design.architecture”, o jų komandos projektų sąraše viešbučio „Pacai”, rekonstruoto „Neringos“ viešbučio Vilniuje interjerai ir kiti puikiai vertnami darbai. Dera paminėti, jog išskirtines detales Palangos „iLunch” interjere formavo ir žymus floristas, dekoratorius Mantas Petruškevičius, kovą dekoravęs Holivudo „Oskarų” VIP vakarienę Los Andžele.

iLunch restorano terasa Palangoje

Kalbėdamas apie pirmąjį mėnesį, kuomet Palangoje veikia restoranas, A. Stanevičius sako, jog jau galima įžvelgti tam tikras tendencijas ir pastebėti, kas puikiai pažįsta „iLunch“ ir džiūgauja jo atidarymu, o kas su inovatyvaus restorano koncepcija susiduria pirmą kartą. „Teko girdėti, kad neva mes čia prekiaujame pusfabrikačiais ir užssiimame dar visokiom negirdėtom magijom. Mūsų argumentas yra paprastas. Kviečiame visus ateiti ir paragauti mūsų siūlomo maisto, jį įvertinti. Tai geriausias būdas sugriauti visus mitus ir tiesiog pasimėgauti kokybe už priimtiną kainą“, - su šypsena sako A. Stanevičius ir primena, kad svečių laukia kasdien Ganyklų g. 4 Palangoje nuo 11.00 iki 18.00 valandos.