Reikės:
- 5 kietai virtų kiaušinių,
- 1–2 valg. š. „Kėdainių konservų fabriko“ originalaus lietuviško majonezo,
- 2 valg. š. smulkintų saulėje džiovintų pomidorų,
- 1 arbat. š. garstyčių,
- 1 valg. š. smulkintų bazilikų,
- druskos,
- pipirų,
- žiupsnelio krapų.
Gaminimas:
Perpjaukite kiaušinius pusiau, trynius sudėkite į dubenį.
Ištrinkite juos šakute, suberkite smulkintus pomidorus, bazilikus, pagardinkite prieskoniais ir sumaišykite su majonezu ir garstyčiomis.
Kreminę masę dėkite į kiaušinių baltymų puseles (gražesniam vaizdui galite naudoti konditerinį švirkštą), apibarstykite krapais.
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją