Viešbutis ,,Gabija’’ yra vienoje gražiausių Palangos kurorto vietų – priešais pagrindinius vartus į Birutės parką. Erdvės pojūtis, gamtos artumas ir tvyranti ramybė kuria unikalią aplinką, harmoningai papildančią viešbučio teikiamą komfortą.

Kambariai

Viešbutyje svečių laukia 56 erdvūs, įvairių kategorijų kambariai, liuksai bei apartamentai. Taip pat yra sujungiamų kambarių, o jie itin patogūs, jei planuojate poilsį su didesne šeima. Viešbutis priima svečius ir su augintiniais, tad atostogų metu, neteks sukti galvos, kur palikti savo mylimą šeimos narį – galėsite jį pasiimti drauge. Viešbučio kambarių interjeras, tarytum, papildo tai, ką galite regėti pro langą: kambariuose vyrauja gamtos atspalviai, nuteikiantys ramiam poilsiui.

Pirmame viešbučio „Gabija“ aukšte įsikūręs garsus lietuviškas restoranas „MEAT Steak House“, vadovaujamas žinomo virtuvės šefo Liutauro Čepracko. Šį rudenį restoranas stebins dar neatrastais, ypatingais skoniais. Patiekalai kvies pažinti gastronominę erdvę, pristatančią netikėtas Pietryčių Azijos, Pietų Afrikos, Šiaurės Amerikos bei Europos patiekalų kombinacijas.

Maistas viešbutyje „Gabija“

Viešbučio ,,Gabija’’ svečiams kiekvieną rytą patiekiami gausūs ir sotūs pusryčiai. Restorane taip pat galite papietauti ar romantiškai pavakarieniauti – meniu sudarytas gastronomijos profesionalo, tad jūsų laukia tikra kulinarinė kelionė, kuri paliks neišdildomą įspūdį.

Konferencijų centras

Kitokio formato konferencijos, vykstančios ne didmiestyje, bet prie jūros, kai gali grožėtis pro langus atsiveriančiais Birutės parko pušynais, o per pertraukas mėgautis kulinariniais šedevrais. Tokią patirtį siūlo viešbutyje GABIJA įsikūręs konferencijų centras. Viešbutyje yra erdvios konferencijų salės, kurias sujungus galima talpinti apie 200 žmonių. Čia rengiami mokymai, pristatymai, renginiai, susitikimai. Stengiamasi prisitaikyti prie visų poreikių ir įgyvendinti norimas idėjas. Pajūryje gera pasikrauti energijos ir sugrįžus kitu kampu pažvelgti į darbus!

Sveikatingumo centras

Sveikatingumo centre su panoraminiais langais, galėsite grožėtis pasakiškais gamtos vaizdais, mėgautis baseinu su povandenine srove, masažine vonia, garine pirtimi, tradicine sauna, modernia treniruoklių sale bei kūno ir veido procedūromis. Viešbučio svečiams apsilankymai sveikatingumo centre yra nemokami. Viešbučio „Gabija“ pirčių, sūkurinės vonios ir baseino kompleksas – tikra atgaiva vandens mėgėjams!

Kviečiame pasitikti rudenį darbingai, su įdomiais potyriais ir naujais iššūkiais! O trumpi pabėgimai tikrai sustiprins sveikatą, įkvėps naujoms idėjoms – sako viešbučio vadovė.