Pasak laidos svečio, realybė yra tokia, kad žmonės tokie kaip Baltijos kelyje būna tik ekstremaliomis sąlygomis: „Šiaip mes esame kitokie. Mes esame konkurenciniai gyvuliai".

Kita vertus, šiai konkurencijai galime būti dėkingi už akivaizdų mūsų šalies progresą, teigė A. Užkalnis. Pasak vieno žymiausių maisto kritikų Lietuvoje, gastronomija yra viena iš sričių, kuriai inspiraciją milžiniškam šuoliui suteikė būtent Baltijos kelias, skelbiama pranešime spaudai.

„Mes atėjome iš skurdžios valstietiškos šiaurės šalies. Mūsų virtuvė rėmėsi mažai gendančiais maisto produktais, kurių pagrindas buvo bulvė. O dabar vien Vilniuje yra nemažiau kaip septyniasdešimt vietų, kuriose galime suvalgyti Pietryčių Azijos sriubos su kokosų pienu", – apie didžiulį šuolį mūsų kasdienybėje, kurio, tikėtina, neįvertiname galvodami apie Baltijos kelio reikšmę, kalbėjo laidos svečias.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį. Daugiau informacijos Taisyklėse ir info@delfi.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)