Praėjusio sezono finalas žiūrovams paliko ne vieną klausimą – kamgi atiteks dvaro ponios Kristinos (akt. Kristina Kazlauskaitė) palikti turtai? Būtent ši intriga taps žiežirba naujojo sezono siužeto linijoms.

O taip pat dėmesys kryps ir į Robertėlį (akt. Nerijus Gadliauskas), kuris šiemet bus paruošęs ne vieną staigmeną... Žiūrovų pamiltas serialo veikėjas praras baimės jausmą ir ims gyventi taip, tarsi kiekviena diena būtų jo paskutinė. Aplinkinius tai ves iš proto – kaip ir kodėl mamos sūnelis tapo tokiu nutrūktgalviu plevėsa?!

„Moterys meluoja geriau“ naujo sezono anonsas:

Iki naujojo sezono starto likus vos kelioms dienoms, serialo režisierius bei aktorius R. Rudokas prasitaria, ko galima tikėtis jo bei kitų garsių Lietuvos aktorių kurtų veikėjų naujuose nuotykiuose.

„Sezonas ypatingas tuo, kad jame atsiranda visiškai naujų veikėjų. Tai – naujos linijos, kurios persipins su senųjų personažų gyvenimu ir nuotykiais. Bus daug juoko, daug ašarų, daug netikėtumų, daug naujovių ir netikėtų filmavimo lokacijų. Bus ir nauja intriga, kuri išsispręs tik sezono pabaigoje. Žiūrovų laukia nauji nuotykiai su moterimis, kurios meluoja geriau, ir su vyrais, kurie meluoja daugiau, bet ne taip gerai, kaip moterys“, – pasakoja R. Rudokas.

2008-aisiais pradėtas rodyti serialas eilę metų sugeba ne tik išlaikyti ištikimiausių gerbėjų dėmesį, tačiau ir papildyti šį žmonių ratą naujais žiūrovais. To paslaptis, anot R. Rudoko, yra nesibaigiantis serialo kūrėjų darbas, kuriant nuolat atsinaujinantį ir nustebinti sugebantį pasakojimą.

„Su „Moterys meluoja geriau“ tikriausiai užaugo ne viena karta, ir visos jos toliau sėkmingai žiūri serialą. O su kiekvienu sezonu ateina ir naujas žiūrovas. Tie nauji žiūrovai turi savo komentarų – mums labai smagu, kad šis procesas vyksta“, – prideda R. Rudokas.

Anot režisieriaus, komanda visuomet ieško naujų įdomių istorijų, kurios taptų patrauklios ir žiūrovams. Nė neabejotina, kad tokių prisodrintas bus ir šis sezonas. Būtent todėl R. Rudokas kviečia žvarbius rudens ir žiemos šiokiadienių vakarus praleisti namie, jaukiai ir patogiai kartu su intriguojančiu „Moterys meluoja geriau“ naujuoju sezonu.

Kaip pastebi R. Rudokas, sezonas prabėgs labai greitai, tačiau žiūrovai bus įtraukti jau nuo pirmųjų sekundžių!

Kartu su juo, atliekančiu Marijaus vaidmenį, televizijos ekranuose žiūrovai išvys ne tik įprastą aktorių kolektyvą – Ingą Norkutę (Meda), Nerijų Gadliauską (Robertėlis), Vitaliją Mockevičiūtę (Galina), Inetą Stasiulytę (Natalija), Gintarę Latvėnaitę (Jūratė), bet ir naujų veidų... Pasiruoškite intrigai!

Kultinio serialo „Moterys meluoja geriau“ 17-ojo sezono premjera – jau spalio 23 d., nuo 21 val. tik per TV3!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją