Mokslinės fantastikos serialas „V. Vizitas“ buvo sėkmingai rodytas per amerikiečių ABC televiziją. Milžiniški kosminiai laivai pakibo virš dvidešimt devynių pasaulio miestų. Ana, graži ir charizmatiška nežemiškų būtybių vadė, pareiškė, kad jie atvyko taikiai, kad jiems tereikia nedidelio kiekio Žemės resursų.

Mainais už juos jie ketiną pasidalyti savo naujausių technologijų ir medicinos žiniomis. Nedidelė grupelė žmonių pradėjo abejoti, regis, geranoriškais ateiviais. FTB kovos su terorizmu agentė Erika Evans išsiaiškino, kad ateiviai iš tiesų yra ropliai humanoidai, dėvintys netikrą žmonių odą, dešimtmečiais stengęsi infiltruotis į vyriausybes, verslo ir religines institucijas, ir šiuo metu ketinantys užbaigti savo planą - užvaldyti Žemę.

Erika įstoja į pasipriešinimo judėjimą, kuriame dalyvauja ir Rajanas, ateivis, kuriam ilgainiui išsivystė žmogiškos emocijos ir kuris nori tapti žmogumi. Maištas įgauna vis aršesnį pobūdį, nes ateiviai sugebėjo užsitarnauti kai kurių žmonių palankumą, išgydę nemažai ligų. Jie priima į savo gretas jaunimą, tarnausiantį ateiviams šnipais. Tarp jų atsidūrė ir Erikos sūnus Taileris. „V. Vizitas“ – pirmadieniais 23.30 val. per LNK.

Dar vienas ABC serialas – detektyvinis „Užmirštieji“, pasakojantis apie grupelę pasiaukojusių neprofesionalių detektyvų. Jie stengiasi atkurti neatpažinto vyro ar moters gyvenimus iš vos kelių likusių įrodymų. Kiekvieną epizodą pasakoja kažkas, stebintis komandą, besistengiančią įveikti sudėtingą uždavinį – išsiaiškinti, kas kadaise tapo auka.

Kodėl kažkas savo noru turėtų imtis šitokios sunkios užduoties? Naujasis komandos narys Taileris Deivisas netrunka išsiaiškinti, kad kiekvienas komandos narys turi savų sumetimų savanoriškai dirbti šitą darbą. Aleksas Donovanas – buvęs policininkas, kurio aštuonmetė duktė buvo pagrobta prieš dvejus metus ir iki šiol nerasta. Lindsė Dreik, vadovaujanti tinklui iš savo namų, yra virtuali atsiskyrėlė, kurios vyras - nuteistas žudikas.

Volteris Beilis stebi iš pasalų… Kandes Batler nekenčia savo dieninio darbo. Ji turi dovaną – su ja žmonės lengvai atsipalaiduoja. Net įžeidusis Taileris, talentingas skulptorius, pagal išsilavinimą turėjęs būti teismo medikas, išmestas iš medicinos mokyklos, iš pradžių prisidėjęs prie komandos tik tam, kad atliktų dviejų šimtų valandų visuomenei naudingo darbo bausmę už pastatų darkymą. „Užmirštųjų“ komanda dirba ketvirtadieniais 23.30 per LNK.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją