G. Bon internete demonstruoja kūną ir apie jį kalba vien pozityviai. 27 metų gražuolė iš Panamos gali pasigirti 6,3 milijono sekėjų „Instagram“ tinkle.

Neseniai moteris pasidalijo vaizdo įrašu, kuris sukėlė daug diskusijų. Jame matoma, kaip G. Bon eina gatve, jos kūną išryškina dailus kombinezonas.

„Panamietiškas ir tobulas kūnas su celiulitu ir strijomis“, - šalia įrašo rašė moteris.

Vaizdo įrašą peržiūrėjo daugybė žmonių, jis sulaukė daugiau nei 163 000 „patinka“ paspaudimų.

Dar viename įraše moteris teigia esanti savimi pasitikinti, pabrėžė esanti plius dydžio.

Gerbėjai netruko pagirti moters: „Taip, tobula visais atžvilgiais“, „Turime pasimokyti iš tavo stiliaus, drąsos ir netobulumų“, „Tiesiog nuostabiai atrodanti moteris su gražia šypsena ir nuostabiu kūnu“.

Tačiau kai kurie paklausė Gracie apie galimai atliktą plastinę operaciją. Vienas skeptikas tiesiai šviesiai paklausė: „Ar tai tikra?“

Norėdama išsklaidyti abejones, dar šių metų sausį moteris savo gerbėjams teigė, kad niekada nesidarė operacijų, tiesa, ji tuomet kalbėjo tik apie savo veidą. Gracie niekada nepatvirtino, ar jai buvo atliktos kokios nors procedūros, susijusios su kūno formomis.

Anksčiau buvo kalbama, kad ji pasidariusi įvairius patobulinimus, pavyzdžiui, įsidėjusi krūtų implantus, pasidariusi lūpų injekcijas.