Moteris, vardu Grace, sulaukė draugės kvietimo būti jos pamerge. Iš pradžių labai nudžiugo, bet netrukus sužinojo, kad už tokią garbę teks brangiai susimokėti.

10 tūkst. dolerių įmokos, kurias turėtų susimokėti visos pamergės, būtų skirtos padengti mergvakario, apsilankymo SPA prieš vestuves, dovanų ir kitas išlaidas.

Grace teigia, kad visų pirma iš viso nesitikėjo pakvietimo į vestuves, ką jau kalbėti apie garbę būti pamerge, tačiau pasitaikius tokiai progai visgi turėjo jos atsisakyti, nes tokios prabangos neišgalėjo sau leisti.

„Aš jums sakau – turėti tokių draugų tiesiog per brangu“, – sako Grace, kuri apie savo patirtį kalbėjo „Nova“ radijo stoties vakarinėje laidoje „Smallzy‘ Surger“, šokiruodama tiek laidos vedėją, tiek klausytojus.

„Mano istorija, kuria noriu su jumis pasidalinti, susijusi su finansais. Jeigu norėjau dalyvauti vestuvėse, turėjau sumokėti 10 tūkst. dolerių“, – sakė į radijo laiką paskambinusi Grace.

Pamergės

Laidos vedėjas Smallzy buvo priblokštas jos išpažinties ir garsiai susimąstė, ar turi bent vieną draugą, kuriam lengva nepagailėtų 10 tūkst. dolerių.

„Ir visos tos lėšos buvo skirtos net ne vestuvėms, o pramogoms iki jų. Tai buvo dovanų teikimas nuotakai už 250 dolerių nuo galvos. Tada 500 dolerių mergvakaris, tada kelionė, pasiruošimas šventei ir dar SPA savaitgalis. O pačios vestuvės suplanuotos Balyje“, – paaiškino Grace ir teigia labai linkinti savo draugei rasti žmonių, kurie sumokės už jos „svajonių vestuves“.

„Tik aš ne ta mergina. Man labai gaila, myliu tave, pasilinksmink“, – į draugę netiesiogiai kreipėsi mergina.

Grace teigimu, su šia drauge susipažino besimokydama privačioje mokykloje ir prisimena kaip reikiant nustebusi, kai sulaukė kvietimo būti jos pamerge: „Tik patikslinsiu, kad toje mokykloje mokiausi, nes gavau stipendiją, tik todėl. O jos šeima galėjo sau leisti už ją mokėti. Tikrai nesitikėjau kvietimo į vestuves, ką jau kalbėti apie buvimą pamerge. Akimirką pagalvojau, kad greičiausiai ji neturi daug tikrų draugų“.

Smallzy paklausė, kaip nuotaka priėmė žinią, kad Grace jos pasiūlymą atmetė.

„Turiu pripažinti, kad žinią sutiko gana gerai. Galbūt net nesitikėjo, kad sutiksiu. Ar bent jau buvo pakankamai taktiška, kad neparodytų savo susierzinimo. Ir tikrai mes nesame artimos draugės. Mėgstame viena kitos turinį instagrame, bet tai ir viskas“, – savo pasakojimą baigia Grace.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją