Vyrukas, „TikTok“ platformoje pasivadinęs theanimalhilemakumu slapyvardžiu, turi beveik 140 tūkst. sekėjų, o jo vaizdo įrašai yra sulaukę net 1,3 mln. „Patinka“ paspaudimų, rašo dailymail.co.uk.

Nepaisant populiarumo šioje platformoje, virtinė jo vaizdo įrašų yra pažymėti įspėjimo ženklu, reiškiančiu, kad koreguojant viršutinės rankų dalies apimtis, gali kilti rimtas pavojus sveikatai.

Nors jis toje pačioje paskyroje dalijasi ir kitu turiniu, paaiškėjo, kad vyras savo modifikuotą išvaizdą pradėjo demonstruoti 2021 metais.

Viename vaizdo įraše, kuriame jis šoka ir demonstruoja savo raumenis, žiūrovus šokiravo drastiškai išpūstų jo bicepsų dydis.

Vienas vartotojas socialiniame tinkle „Twitter“ parašė: „Jie vadina jį baudėju... netgi sako, kad kai jis naktį miega, net nerakina durų“.

Kitas šmaikštavo: „Kaip, po velnių, jis nešioja marškinius“.

Trečias komentavo: „Jis pasidarė pripučiamas Kempiniuko plačiakelnio rankas“.

Pastarieji vaizdo įrašai pasirodė po to, kai 2019 metais buvusiam Rusijos kariui, dėl dirbtinai išdidintų bicepsų pramintam Popajumi, chirurgai pašalino 1,5 kg negyvų raumenų.

23 metų Kirilas Terešinas buvo įspėtas, jog gali mirti arba sulaukti amutacijos, jei neatsikratys trijų litrų vazelino, kuriuos susišvirkštė į kiekvieną ranką.

K. Terešinas, susileidęs į rankas „litrus“ sintolio, vos per 10 dienų savo bicepsų apimtį padidino 25 cm.

Sintolis gali sukelti emboliją plaučiuose, insultą, cistas ir opas.

Prieš pašalinant negyvus raumenis, K. Terešinas 2019 metų spalį Sibire per mišrių kovos menų kovą su Olegu Mongolu buvo nugalėtas vos per tris minutes.

„Beprotiškos“ kovos vaizdo įraše matyti, kaip Abakano mieste K. Terešinas bando kovoti su savo priešininku, kol yra parbloškiamas ant žemės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)