YouTubežvaigždė Nikocado Avocado atskleidė, kad jis ką tik iškrėtė net porą metų trukusį pokštą ir jau kurį laiką yra atsikratęs milžiniško kūno svorio – daugiau nei 110 kilogramų. Dalindamasis senais vaizdo įrašais jutūberis įtikino milijonus sekėjų, kad vis dar turi pavojingą antsvorį.

„YouTube“ žvaigždė Nikocado Avocado

32 metų vyras, kurio tikrasis vardas yra Nicholas Perry, išgarsėjo „YouTube“ platformoje, vadindamas save „King of Mukbangs“. Terminas „Mukbang“, kilęs iš Pietų Korėjos, yra vaizdo įrašų žanras, kuriame žmonės bendrauja su žiūrovais, valgant didelį maisto kiekį. Dažniausiai pasirenkamas meniu – greitojo maisto patiekalai.

Rugsėjo 6 d. paskelbtame naujame vaizdo įraše „Dviem žingsniais į priekį“ N. Perry šokiravo gerbėjus, debiutuodamas savo drastiškais svorio metimo pokyčiais ir pasidalijo, kad ką tik baigė „didžiausią socialinį eksperimentą per visą savo gyvenimą“.

„Šiandien pabudau iš labai ilgo sapno, taip pat pabudau numetęs 250 svarų (apie 113 kilogramų). Ir dar vakar žmonės mane vadino storu ir sergančiu, nuobodžiu ir nereikšmingu, – vaizdo įraše sakė jis. – Žmonės yra labiausiai sujauktos būtybės visoje planetoje, tačiau aš vis tiek sugebėjau būti dviem žingsniais priekyje visų. Anekdotas.“

N. Perry paaiškino, kad „Mukbang“ vaizdo įrašų kūrimas per pastaruosius septynerius metus buvo tarsi „skruzdėlių stebėjimas skruzdžių fermoje“. Šis laikas jį išmokė, kad žmonės vartos „viską, ką jiems duosi vartoti“.

Nuo tada virusinis vaizdo įrašas sulaukė daugiau nei 30 milijonų peržiūrų. Turinio kūrėjo gerbėjai plūdo į komentarus, klausdami, kaip jam pavyko pasiekti tokią drastišką svorio transformaciją ir spėliojo, kaip jam tai pavyko nuslėpti pastaruosius metus.

N. Perry „NBC News“ sakė, kad jis viską suplanavo ir atskleidė, kad prieš dvejus metus jis pasiekė didžiausią savo kūno svorį – apie 186 kilogramus. Dabar jis sveria apie 72.

„Dvejus metus strategiškai skelbiau iš anksto įrašytus vaizdo įrašus tiek „YouTube“, tiek „TikTok“. Redagavau vaizdo įrašus, kad jie būtų rodomi neseniai, todėl galėjau sutelkti dėmesį į savo kūno gydymą užkulisiuose“, – sakė jis.

„Nusiskutau galvą, kad žmonės manęs neatpažintų viešumoje. Saujelė kolegų „YouTube“ naudotojų taip pat padėjo išlaikyti mano paslaptį“, – pridūrė jis.

Jutūberis pabrėžė, kad „socialinės žiniasklaidos pasaulis nėra toks juodas ir baltas, kaip atrodo“ ir tikisi, jog jo pavyzdys paskatins žmones nežiūrėti į internetą per daug rimtai.

„Nors visi rodė pirštais ir juokėsi iš manęs dėl per didelio maisto vartojimo, aš visą laiką kontroliavau viską, – pridūrė N. Perry. – Iš tikrųjų žmonės yra visiškai įsijautę į interneto asmenybes ir įkyriai žiūri jų turinį. Štai čia ir slypi gilesnis perteklinio vartojimo lygis – ir tai paralelė, kurią norėjau parodyti.“

Komentarų skiltyje sekėjai iki šiol neatsistebi turinio kūrėjo transformacija, tačiau daugelis prisipažino, kad jiems palengvėjo, jog jų mylima žvaigždė šiandien gyvena sveikiau.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją